Foto: Vida Press

Publiskajā telpā uzvirmojušas runas, ka amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte uzsākusi attiecības ar apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" eņģelīti, jaunzēlandiešu izcelsmes modeli Stellu Maksvelu (abas attēlā), un sensāciju mednieki ar kamerām nesnauž – fotogrāfiem jau izdevies abas pieķert kopā.

Stjuartes privātā dzīve tabloīdiem vienmēr bijis iecienīts temats. Savulaik viņai bija attiecības ar filmu sērijas "Krēsla" ("Twilight") ekrāna partneri Robertu Patinsonu, savukārt pēc šīs savienības izjukšanas aktrise pievērsās sieviešu mīlēšanai.

Kādu laiku Stjuartei bija romāns ar savu asistenti Alīsiju Kārgailu. Savukārt šī gada pavasarī tabloīdi ziņoja, ka viņa uzsākusi dēku ar franču dziedātāju Stefāniju Sokolinski jeb SoKo. Tiesa, pēc pāris mēnešiem aktrise atgriezās atpakaļ pie savas bijušās mīļotās un publiski paziņoja, ka ir viņā iemīlējusies.

Savukārt pēdējās nedēļās arvien biežāk tabloīdos parādās ziņas, ka Stjuartes attiecības ar asistenti ir pajukušas un par viņas jauno simpātiju kļuvusi jaunzēlandiešu modele Stella Maksvela (abas attēlā). Šādu informāciju medijiem izpauduši vairāki anonīmi avoti.

Arī paparaci nav zaudējuši modrību – fotogrāfiem šomēnes vairākkārt izdevies aktrisi un modeli pieķert kopā. Tiesa, abas dāmas savas attiecības pagaidām nav publiski komentējušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!