Foto: Vida Press
Aktieris Mikijs Rūrks (attēlā) nācis klajā ar publisku paziņojumu, kas ne pa jokam satraucis viņa fanus. Kā vēsta ārvalstu mediji, savulaik pieprasītais un veiksmīgais aktieris atzinies, ka viņš apsvēris domu izdarīt pašnāvību. No nāves viņu paglābis mīļotais mājdzīvnieks – sunītis Bo Džeks.

Fox News vēsta, ka aizvadītās nedēļas nogalē 63 gadus vecais aktieris apmeklējis dokumentālās filmas Eating Happiness pirmizrādi Losandželosā. Rūrks kļuvis par vienu no pasākuma apspriestākajiem viesiem, jo viņš sniedzis publisku paziņojumu, kurā atzinies pašnāvības mēģinājumā.

"Tas bija grūts laiks manā dzīvē. Es darīju sev pāri, un vienā dienā es to vairs nespēju izturēt. Es sēdēju skapī un rokās turēju pistoli," žurnālistiem baisā notikuma ainu atstāstījis Rūrks.

Kā paskaidrojis aktieris, viņš tajā brīdī prātojis, kurā savas galvas daļā iešaut, bet pēkšņi pie Mikija pienācis viens no viņa suņukiem - Bo Džeks, kurš šādā vārdā nodēvēts par godu nopelniem bagātam bokserim.

Aktieris žurnālistiem klāstījis, ka mājdzīvnieks ieskatījies viņam acīs, un saimnieks uzreiz sapratis, ko dzīvnieks domā. "Kurš par mani parūpēsies?" savu suņuku citējis Rūrks.

Tiklīdz Rūrks nolasījis sava suņa domas, viņš nolicis šaujamo malā. Aktieris sapratis, ka viņš ir atbildīgs par saviem mājdzīvniekiem. Mikijs paudis pārliecību, ka Bo Džeks izglābis viņa dzīvību.

Tiesa, Rūrks nav paskaidrojis, kad tieši pašnāvības mēģinājums noticis. Kā vēsta izdevums The New York Times, Bo Džeks sirdslēkmes dēļ nomira 2002. gadā. Šī nav pirmā reize, kad aktieris publiski atzinies, ka suņi viņu paglābuši no mēģinājuma padarīt sev galu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!