Foto: Vida Press

Aktieris Mikijs Rūrks (attēlā) astoņdesmitajos gados tika dēvēts par seksa simbolu, un, lai gan vecumdienas viņš daudzo neveiksmīgo plastisko operāciju dēļ aizvada kā viens no pasaules šovbiznesa lielākajiem ērmiem, viņa ķermenis joprojām ir visnotaļ apetītlīgs.

Rūrks septembrī svinēs 63. jubileju, taču viņš joprojām var lepoties ar trenētu un vingru ķermeni. To apliecina arī jaunākie publiskotie attēli, kuros aktieris redzams visā savā spozmē ar kailu torsu.

Ārvalstu medijus un aktiera fanus visā pasaulē šonedēļ sajūsminājuši foto, kuros Rūrks kādas sociālās kampaņas ietvaros pielaikojis t-krekliņu. Lai to izdarītu, viņam nācies atkailināt ķermeņa augšdaļu, un fotogrāfi šo mirkli iemūžinājuši vairākos izteiksmīgos kadros.

Bildēs skaidri redzams, ka aktiera torss gadu gaitā maz mainījies - Mikija ķermeņa augšdaļa joprojām izceļas ar izteiksmīgu reljefu, un arī no daudziem citiem vīriešiem tik raksturīgā alus vēderiņa nav ne vēsts.

Tiesa, milzīgo sajūsmu par Rūrka pievilcīgo torsu nedaudz aizēnojis fakts, ka pēdējā pusgada laikā viņš jau atkal veicis vairākas plastiskās operācijas, kuru rezultātā agrākā seksa simbola un daudzu sieviešu pielūgtā aktiera seja kļuvusi vēl ķēmīgāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!