Foto: Vida Press
Pēc četru gadu draudzības izjukušas attiecības starp aktrisi Džilianu Andersoni un Pīteru Morganu, autoru šobrīd tik populārajam seriālam "Kronis" ("The Crown").

Šobrīd 52 gadus vecā Džiliana Andersone ir šķīrusies no Pītera Morgana, ar kuru kopā bija kopš 2016. gada, ziņo "Independent".

Pēdējos gadus abi strādāja pie "Netflix" seriāla "Kronis" ceturtās sezonas, kurā viena no galvenajām lomām ir arī Andersonei – viņa seriālā tēlo kādreizējo Lielbritānijas premjerministri Mārgaretu Tečeri.

Lai gan pāris ar publiskiem komentāriem nav nācis klajā, pietuvināti avoti vēsta, ka Morgans un Andersone palikšot labi draugi arī pēc mīlas attiecību beigām.

"The Daily Mail" raksta, ka, lai gan Morgans un Andersone bija kopā četrus gadus, viņi nedzīvoja vienā mājsaimniecībā. Taču dažādos pasākumos, tostarp uz sarkanā paklāja, bieži parādījās kopā.

57 gadus vecais Pīters Morgans ir komēdiju, drāmu un vēsturisko filmu autors un producents. Viņš ir vienreiz šķīries piecu bērnu tēvs. Savukārt Andersonei aiz muguras ir divas šķirtas laulības un vairākas ilggadējas attiecības, viņa ir trīs bērnu māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!