Foto: Vida Press

47 gadus vecā aktrise un modele Pamela Andersone (attēlā) ir liela dzīvnieku tiesību aizstāve, un, lai to apliecinātu visai pasaulei, viņa kārtējo reizi piedalījusies ļoti pikantā reklāmas kampaņā.

Dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrība PETA publiskojusi foto, kurā izdaudzinātā Pamela redzama pavisam plikiņa - kampaņas plakātā savas intīmākās ķermeņa daļas aktrise piesegusi vien ar dušas aizkariņu.

Foto ieturēts kino režisora Alfrēda Hičkoka slavenās filmas Psiho labākajās tradīcijās, un kailā Andersone, pārbīlī izvalbītām acīm un pavērtu muti, iemūžināta leģendārajā dušas ainā.

Kampaņas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību tam, cik daudz ūdens tiek patērēts, lai uzturētu dzīvnieku fermas, kurās lopiņi tiek audzēti gaļas un piena produktu ražošanas vajadzībām.

PETA pārstāvji ir pārliecināti, ka dzīvnieku valsts izcelsmes produktu izslēgšana no ēdienkartes un pievēršanās vegānismam izglābtu ne tikai daudzu nagaiņu, astaiņu un ragaiņu dzīvības, bet arī palīdzētu ietaupīt ūdeni, kurš fermās tiek patērēts milzīgos apmēros.

Šī nav pirmā reize, kad modele atkalinājusies kādā no organizācijas PETA kampaņām. Tā, piemēram, 2009. gadā Andersone pozēja šokējošam plakātam, kurā uz viņas ķermeņa bija iezīmētas ēdamas gaļas kautķermeņa sastāvdaļas, savukārt aizvadītajā gadā Pamela piedalījās draiskā reklāmā, kurā centās savaldzināt suņuku.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!