Foto: Vida Press

Maija sākumā publiskajā telpā uzvirmoja krāpšanas skandāls – paparaci Lasvegasā bija izdevies aktieri Orlando Blūmu un jauniņo dziedātāju Selēnu Gomesu pieķert kopā divdomīgā brīdī. Izskanēja runas, ka tas varētu pielikt punktu kinozvaigznes attiecībām ar amerikāņu mūziķi Keitiju Periju (abi attēlā).

Ap Blūmu un Gomesu tika sacelta pamatīga jezga. Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji paparaci bildes uzskatīja par gana spēcīgu argumentu, lai publiski paziņoju, ka Perija neganto krāpnieku patrieks.

Skandālā iesaistītie vairījās no publiskas netīrās veļas mazgāšanas. Turklāt, kā liecina nesen tapuši foto, runas par aktiera dēku ar jauniņo Gomesu bijušas stipri pārspīlētas. Paparaci Blūmu pieķēruši kopā ar Periju Kannās.

Kannu filmu festivāla ietvaros tālo ceļo no ASV uz Franciju mērojuši arī Blūms un Perija. Abi izbauda kūrortpilsētas sniegtos labumus – laiskojas uz jahtas, ietur vakariņas restorānos un piekopj citas izklaides.

Pārīša, kurš ir kopā kopš janvāra, kopīgajām izklaidēm slepus seko līdzi fotogrāfi, un paparaci uzņemtie kadri liecina, ka abu mīla nekur nav zudusi – aktieris un dziedātāja joprojām čubinās kā iemīlējušies tīņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!