Foto: AFP/Scanpix
Septembra beigās pieaugumu sagaidījušas divas Holivudas ģimenes - aktrisei Drū Berimorai (no kreisās) piedzimusi meitiņa, bet viņas kolēģe Rīza Viterspūna kļuvusi jau par trešā bērna - dēliņa - mammu.

Berimorai pirmais mazulis piedzimis 37 gadu vecumā. "Ar prieku apstiprinām, ka 26. septembrī piedzimusi mūsu meita Olīva Berimora Kopelmane. Viņu ļoti gaidīja visa mūsu ģimene," teikts aktrises pārstāvju paziņojumā.

Pāris arī pateicies faniem un presei par cieņu, kas izrādīta viņu personiskajai dzīvei svarīgajā mazuļa gaidīšanas periodā.

Filmas Čārlija eņģeļi zvaigzne Berimora iepazinās ar savu nākamo vīru Vilu Kopelmanu 2011. gada sākumā, par saderināšanos tika paziņots šī gada janvārī, bet kāzu svinības jūnijā norisinājās greznā savrupnamā Kalifornijā.

Savukārt Viterspūnas dēlam dots vārds par godu viņas dzimtajam Tenesijas štatam, kur aktrise pavadījusi jaunību, atzīmē žurnāls People.

"Māmiņa un mazulis Tenesijs Džeimss Tots jūtas labi, bet pārējie ģimenes locekļi ir pilnīgā sajūsmā," teikts 36 gadus vecās aktrises pārstāvju paziņojumā.

Viterspūnas ģimenē aug 13 gadus veca meita Ava un astoņus gadus vecs dēls Dīkons no iepriekšējām laulībām (ar aktieri Raienu Filipu).

Neraugoties uz bērniem, viņas karjera līdz šim ir bijusi ļoti veiksmīga, saņemta arī "Oskara" balva par Džūnas Kārteres-Kešas lomu biogrāfiskajā filmā par kantrī mūziķi Džoniju Kešu Sirds robeža (Walk the Line), turklāt šobrīd Viterspūna ir vislabāk apmaksātā aktrise pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!