Foto: AFI
Bijušās Padomju Savienības valstīs populārais latviešu aktieris Ivars Kalniņš (attēlā) jau piekto reizi kļuvis par tēvu – šonedēļ tapis zināms, ka pasaulē nākusi aktiera un viņa laulātās draudzenes, juristes Lauras Kalniņas, otra meitiņa Vivjena.

Kalniņš šobrīd Latvijā uzturas reti, jo ar izrādēm Vecā Arbata pasakas, Meistars un Margarita un Nemodiniet guļošu suni braukā viesizrādēs, kā arī nesen beidzis filmēties seriālā Ticība, cerība, mīlestība, ko jau drīzumā sāks demonstrēt kādā no Krievijas televīzijas kanāliem.

Aktiera sieva, 32 gadus vecā juriste Laura, gan par vīra prombūtni nesatraucas un atzīst, ka ar abu bērnu audzināšanu pati tiek galā. "Es bērnu dzemdēju apzināti, zinot, ka varu veltīt viņam laiku! Nevaru pat iedomāties, ka ar maniem bērniem kopā būtu aukle - ģimenei svešs cilvēks," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojusi janvāra nogalē par otrā mazuļa māti kļuvusī sieviete.

"Tagad ļoti gaidu vasaru, kad beigsies skola un agrās rīta celšanās, kas man ne sevišķi patīk. Vasara solās būt kaut cik brīva arī Ivaram. Tad vismaz varēsim to baudīt mūsu lauku mājā," nākotnes plānos dalījusies sieviete.

No sīkākiem komentāriem par jaundzimušo, kurai dots vārds Vivjena, juriste gan ir atturējusies, norādot, ka līdz bērna kristībām nekāda informācija par meitiņu netiks publiskota.

Kalniņš ar tagadējo dzīvesbiedri kopā ir jau desmit gadus, bet oficiālu laulību viņi noslēdza aizvadītā gada septembrī. Abu pirmā meita Luīze pasaulē nāca 2002. gada 25. septembrī un pērn uzsāka mācības Rīgas Franču licejā.

Daudzu sieviešu pielūgtais aktieris ir precējies trīs reizes - ar pirmo sievu mūziķi Ilgu Kalniņu viņš laulībā nodzīvoja 20 gadus, un šajā kopdzīvē dzimušas divas meitas - Una un Elīna, bet otrā aktiera sieva Aurēlija Anužīte, pret kuru aktieris ne reizi vien esot pacēlis roku, laida pasaulē viņa dēlu Miku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!