Foto: Vida Press

Nikola Kidmena vietnē "Instagram" publiskojusi dažus foto no jaunākā "Amazon" seriāla uzņemšanas, un tajos redzama visai citādākā sejā nekā ierasts. Aktrises fani uztraucas, kas noticis ar Kidmenas seju, raksta "Mail Online".

54 gadus vecā Kidmena šobrīd filmējas kompānijas "Amazon" seriālā "Expats", un attēlos redzama kopā ar seriāla režisori Lulu Vanu.

Aktrises fani internetā norāda: Kidmena vairs neizskatās pēc sevis – viņas seja šķiet tāda kā uzpūsta un ļoti saspringta, lai gan fotogrāfija viņa redzama bez grima. Kidmena vienmēr lepojusies ar savu gludo porcelāna toņa ādu, norāda britu tabloīds. Iespējams, Kidmena veikusi kādas ķirurģiskas operācijas, lai gan iepriekš intervijās pauda, ka viņas dailes noslēpums ir veselīgs dzīvesveids.

"Esmu pilnīgi dabiska, nesmēķēju, lietoju pretsaules līdzekļus. Rūpējos par sevi un lepojos ar sevi," par sejas ādu viņa teica tālajā 2007. gadā, taču 2011. gadā atzina, ka tomēr ir veikusi botulīna toksīnu injekcijas, bet efekts viņu sarūgtinājis, tāpēc metusi mieru.

"Izmēģināju botoksu un man nepatika, kā izskatās seja. Tagad to vairs nedaru un atkal varu pakustināt pieri," viņa komentēja pirms vienpadsmit gadiem, "esmu izmēģinājusi daudz ko, taču, izņemot sportu un labu uzturu, nekas neko labu nedod."

Kidmena patlaban filmējas seriālā "Expats', kas vēsta par bagātas emigrantu kopienas ekstravaganto dzīvi. Aktrise nav atbildējusi uz fanu jautājumiem, vai patiešām viņa būtu veikusi kādu plastisko operāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!