Foto: F64

Tautas iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis (attēlā) priecājas par to, ka viņa meitai, dziedātājai Viktorijai, veiksmīgi izdodas veidot karjeru mūzikā, un arī meitas šķiršanos no vīra un jaunās attiecības ar itāļu mūziķi Niku uztver ar sapratni.

"Otra dvēselē jau ielīst nevar, un apzinos, ka pamācīt jaunus cilvēkus ir vairāk nekā muļķīgi. Man ar znotu attiecības joprojām ir ļoti labas, un nav jau teikts, ka tā, kā ir tagad, būs uz mūžiem, pie tam jaunajiem jau domas bieži mainās. Lai gan arī Niks man šķiet jauks puisis, es domāju, ka tā meitai ir tikai tāda aizraušanās," sarunā ar DELFI Izklaide par Viktorijas jauno draugu spriež viņas tēvs.

Dzīvesgudrais aktieris savu bērnu dzīvē līst netaisās un priecājas, ka jebkurā gadījumā draudzība ar Niku meitai palīdzēs nodibināt muzikālus kontaktus ar ārzemēm.

"Es jau redzu, ka Viktorija ļoti grib muzicēt, viņa bez tā nevar! Tā ir Viktorijas sirdslieta, un tā kā viņa labi prot valodas un viņai ir ārzemju repertuārs, draudzība ar ārzemju mūziķiem viņai noderēs arī karjeras veidošanā. Es atbalstīšu meitu jebkurā gadījumā - galvenais, lai viņa dara to, kas pašai patīk, jo, ja sirsniņa nevelk pie darba, tas nav labi," uzskata Plēpis.

Viņš sapratis, ka meitas vieta ir mūzikā, jo savulaik redzējis, cik Viktorijai smagi klājas citos darbos.

"Pašreiz Latvijā cilvēki tiek šausmīgi ekspluatēti. Viktorija mēģināja strādāt viesnīcā un tirdzniecības nozarē - darbs bija ļoti smags, un tā dēļ viņa pat savu bērnu vairs neredzēja. Tāpēc viņa izlēma strādāt tikai mūzikā, un man prieks, ka viņai tas izdodas - ir piedāvājumi, un koncerti notiek," par meitas veiksmi priecīgs tēvs.

Pazīstamais aktieris, kura vecākā meita ar ģimeni jau ilgu laiku mīt ārzemēs, nebaidās par to, ka itāļu mīlestības dēļ arī viņa otra meita Viktorija varētu pamest dzimteni.

"Viņa pavisam uz Itāliju nepārvāksies. Tas būs tāds Latvijas un Itālijas mūzikas projekts - Niks ir sadraudzējies ar latviešu mūziķiem un aicina viņus uzspēlēt arī Itālijā, bet pats koncertēs arī Latvijā.

Savulaik jau arī Viktorija padzīvoja ārzemēs, un arī es pats esmu gana izceļojies, bet esam sapratuši, ka nekur nav tik labi kā mājās. Man ir nojauta, ka visi tie jaunie cilvēki, kuri aizbraukuši prom, drīz straumēm plūdīs atpakaļ, jo svešumā allaž ir tās skumjas pēc mājām," uzskata Plēpis.

Aktieris priecājas par to, ka meitai muzikālā ziņā viss izdodas un, kamēr Viktorija koncertē, labprāt pavada laiku ar savu mazmeitiņu Mariju.

"Man ar Mariju ir ļoti labas attiecības - viņa jau sākusi mācīt mani! Kad viņa paliek pie manis, mazmeitiņai ļoti patīk man palīdzēt - viņa nomazgā visus traukus, izmazgā grīdas. Marija ir lieliska meitenīte," sirsnīgi stāsta Plēpis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!