Foto: Mango

Pazīstamais aktieris Rihards Lepers (attēlā) pirms kāda laika pieteica sevi arī modes pasaulē, piedāvājot paša modelētus, stilīgus uzvalkus. Bizness izrādījies veiksmīgs – aktiera radītos ancukus iekāro jau daudzi, un Lepers ticis pie pirmās peļņas.

''Pašlaik pasūtīto uzvalku skaits arvien palielinās, un man ir doma paplašināt biznesu. Nupat tieši saņēmu vienu pasūtījumu. Mani klienti galvenokārt ir eleganti, inteliģenti kungi, kuri uzvalkus nēsā gan darbā, gan ārpus tā,'' sarunā ar DELFI Izklaidi savu veiksmes stāstu atklāj Lepers.

Aktieris smejas, ka ar populārajiem apģērbu veikalu tīkliem apgrozījuma ziņā viņš diez vai varētu konkurēt, taču interese esot necerēti liela. Kungi, kas pasūtījuši vienu uzvalku, novērtē kvalitāti un atgriežas pēc nākamā.

Uzvalks tiek šūdināts katram pircējam individuāli, un tā cena ir no 425 eiro. Ja pircējs vēlas ko pamainīt Lepera izvēlētajā modelī, cena būs 500 eiro, kas, kā uzskata aktieris, unikālam uzvalkam ir ļoti pieņemama cena.

Arī pats Lepers ikdienā staigā paša darinātajos ancukos - viņam ir visa kolekcija.

''Sākumā radīju uzvalkus pats sev, bet izrādījās, ka ir vēl kārotāji. Ir arī pirmā peļņa - tas ir ļoti patīkami,'' teic Lepers, atklājot, ka sakarā ar modes biznesu viņam padomā vēl vairākas ieceres, kuras māņticības dēļ gan nevarot atklāt.

''Tomēr mans pamatdarbs ir aktieris. Šo profesiju modes biznesa dēļ nepametīšu, un nav arī vajadzības - pagaidām modes bizness nekaitē aktiera profesijai,'' fanus nomierina Lepers, kurš pazīstams arī kā dziedātājs un dīdžejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!