Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Tikai dažas dienas pēc tam, kad Londonā atsākta supervaroņu drāmas "Betmens" uzņemšana, tā ceturtdien tikusi pārtraukta, jo galvenajam varonim izrādījies pozitīvs Covid-19 tests.

Kompānija "Warner Bros." patlaban atsakās komentēt nupat notikušo filmēšanas pauzi, taču medijs "Vanity Fair" ziņo, ka filmas "The Batman" uzņemšana šobrīd ir pārtraukta, jo kādam no komandas koronavīrusa Covid-19 tests uzrādījis pozitīvu atbildi.

Kā raksta "Vanity Fair", no komandas avotiem zināms, ka tests ir pozitīvs populārajam aktierim Robertam Patinsonam, kurš topošajā filmā ir arī galvenajā lomā.

"Filmēšana uz laiku ir pātraukta," medijam paudis kāds komandas cilvēks. Roberta Patinsona preses pārstāvis notikušo vēl nav komentējis.

"Krēslas" zvaigzne ir viens no daudziem pasaulslaveniem aktieriem, kuri līdz šim inficējušies ar Covid-19. Ievērojot pašizolāciju, lielākā daļa jau atlabusi.

Jaunajai filmai par Betmenu paredzēts parādīties kinoekrānos 2021. gadā. Darbu pie šīs filmas jau martā iztraucēja koronavīrusa pandēmija visā pasaulē.

Vienlaikus 22. augustā publicētais filmas tīzeris vien pāris dienu laikā apskatīts jau vairāk nekā 12 miljonus reižu. Lai gan sākotnēji plānots filmu izrādīt kinoteātros visā pasaulē, sākot no 2021. gada 25. jūnija, šobrīd pirmizrāde atlikta par dažiem mēnešiem. Provizoriskais datums noteikts 1. oktobrī.

2016. gadā studija "Warner Bros." apstiprināja, ka jaunās Betmena filmas režisors un arī galvenās lomas atveidotājs būs aktieris Bens Afleks, kurš šī supervaroņa tēlā iejuties jau vairākkārt. Savukārt 2017. gada sākumā tapa zināms, ka viņš nolēmis atteikties no Betmena filmas režisēšanas.

Režisora pienākumus no Afleka pārņēma Mets Rīvss, un studija viņam vēlāk arī deva atļauju pašam izraudzīties savu Brūsa Veina jeb Betmena lomas atveidotāju. Viņš uzticējās Robertam Patinsonam, kurš kļuvis par vēsturē otru jaunāko Betmena atveidotāju – Patinsonam ir 34 gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!