Foto: Vida Press
Savulaik populārā amerikāņu aktrise Šarona Stouna sākusi tikties ar vīrieti, kas ir tieši divas reizes jaunāks par viņu pašu, un, kā novērojuši amerikāņu preses fotogrāfi, sieviete izskatās tik atplaukusi un laimīga kā vēl nekad iepriekš.

54 gadus vecās Stounas jaunais mīļākais ir 27 gadus vecais argentīniešu modelis Martins Mika. Jauko pārīti paparaci bija nofotografējuši kādā no Holivudas pludmalēm, kur viņi draiskojās, skūpstījās, meta kūleņus un vēlāk ieturēja maltīti, ilgstoši lūkojoties viens otram acīs.

Stounai iepriekš bijušas romantiskas attiecības ar daudziem vīriešiem, bet precējusies viņa bijusi tikai divas reizes - no 1984. līdz 1987. gadam ar Maiklu Grīnburgu un no 1998. līdz 2004. gadam ar Filu Bronšteinu. Otrās laulības laikā pāris adoptēja savu pirmo bērnu, bet pēc tam Stouna adoptējusi vēl divus.

Lai gan vairāk nekā 30 gadu ilgās karjeras laikā Stounai bijušas tikai divas vērā ņemamas kinolomas, viņa joprojām turpina filmēties, un starp tuvākajā laikā gaidāmajām filmām ievērības cienīgākā ir biogrāfiskā drāma Lovelace par slaveno porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!