Foto: Vida Press
Lai gan Mila Kunisa un Eštons Kačers šobrīd ir viens no "karstākajiem" pārīšiem Holivudā, ikdienā viņi nemaz neizskatās pēc kinozvaigznēm, un paparaci foto galerija, ko publiskojuši ārvalstu tabloīdi, ir pārsteigusi daudzus aktieru fanus.

Pārītis nofotografēts pie Kačera mājām Losandželosā, kur agri rītā viņi bija izveduši pastaigāties savu sunīti, turklāt fotogrāfa kamerai garām nav paslīdējis arī tas, kā Kačers, būdams likumpaklausīgs amerikānis, maisiņā savāc suņa izkārnījumus.

Arī paši mīlnieki bija tērpušies visai brīvā apģērbā, turklāt 29 gadus vecā Kunisa, kas dažādās aptaujās nereti tiek dēvēta par skaistāko sievieti pasaulē, nofotografēta bez grima, sabiedējot cilvēkus ar vājiem nerviem.

Vairāki tabloīdi ironiski jautā, kāpēc Kačeram bija jāpamet sava 50 gadus vecā sieva Demija Mūra, kura nepārprotami izskatās labāk nekā Kunisa.

Ar Demiju Mūru Kačers apprecējās 2005. gadā, bet oficiāli viņi šķīrušies vēl nav, lai gan šāda prasība tiesā esot iesniegta. Savukārt Kunisa iepriekš bija astoņus gadus ilgās attiecībās ar neizdevušos aktieri Makoliju Kalkinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!