Foto: F64
Smagi pārdzīvojumi šogad piemeklējuši Latvijas Nacionālā teātra aktieri Aināru Ančevski – izjukusi viņa un aktrises Martas Grases laulība, bet pēc šķiršanās aktieris cīnās ar nomāktību.

"Šis dzīvē ir grūts posms. Tas ir sāpīgi, ļoti sāpīgi, bet dzīve jau neapstājas. Jā, esmu sašļucis. Bet nekas – gan tikšu galā," žurnālam "Kas Jauns" atzinis aktieris.

Abu laulība šķirta jūlija sākumā, tomēr sekas jūtamas vēl tagad – Ančevskis atklājis, ka ārstējas no depresijas.

"Veselība pagaidām vēl nav laba, galīgi nav laba..." norādījis aktieris, tomēr nav zaudējis optimistisko skatu nākotnē – dzīvesspars jau atgriezies.

Šķiršanās bijis aktrises lēmums, bet abu kopīgais dēls – 11 gadus vecais Raitis – izlēmis dzīvot kopā ar tēti. Bijušie laulātie nav palikuši draugi, katrs veido savu dzīvi un komunicē tikai dēla dēļ.

"Visā savā dzīves uztverē man viss ir jāsāk no jauna. Beidzot ir jāmācās domāt par sevi, skatīties uz pasauli citādi nekā iepriekš. Tā ir jauna skola, un, kā man izdosies šo skolu absolvēt, to neviens nezina. Pat es ne," žurnālam skaidrojis Ančevskis.

Skaidrojot iemeslus, aktieris norādījis, ka abi esot vienlīdz vainīgi, bet Marta uzsvērusi, ka citas attiecības šajā lēmumā neesot bijušas iesaistītas.

"Jebkuru lēmumu, ko cilvēki dzīvē pieņem, izraisa neapmierinātība, kas krājas ilgākā laika periodā. Tas gan nenozīmē, ka ilgu laiku ir bijis krahs mūsu ģimenē, tā nav.

Tas ir sarežģīti un sāpīgi, bet dažreiz šādi lēmumi ir jāpieņem, lai virzītos uz priekšu," žurnālam "Kas Jauns" atzinusi Grase, un bijušie laulātie neslēpj – savu lomu spēlējis arī tas, ka abi pārāk reti un maz sarunājušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!