Foto: Privātais arhīvs
Viens no Krievijas ievērojamākajiem aktieriem Sergejs Bezrukovs jau drīzumā būs daudzbērnu tēvs, vēsta Krievijas slavenību portāli.

47 gadus vecais Bezrukovs, ko Latvijas skatītāji vislabāk atceras no seriāla "Brigāde", gaida ģimenes pieaugumu – viņa sieva Anna Matisona ir stāvoklī ar trešo bērnu. Šos jaunumus aktieris pavēstījis "Instagram" platformā, Sočos atzīmējot Ģimenes dienu.

Ar kinoscenāristi, 38 gadus veco Matisoni viņš apprecējās 2016. gadā un tā paša gada jūlijā pāris sagaidīja savu pirmdzimto – meitu Mariju. Vēl pēc gada pasaulē nāca abu dēls Stepans. Nu Anna gaida trešo atvasi.

Vienlaikus zināms, ka Bezrukovam ir vēl divi bērni, kas dzimuši ārlaulībā laikā, kad viņš bija precējies ar Irinu Bezrukovu. Meitu Aleksandru un dēlu Ivanu pasaulē laida Latvijā dzimusī krievu aktrise Kristīna Smirnova.

Sergejs Bezrukovs ir viens no slavenākajiem Krievijas aktieriem, tostarp arī prezidenta Putina politikas piekritējs. Bezrukovs 2014. gadā parakstīja vēstuli par atbalstu Krievijas iebrukumam Ukrainā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!