Foto: EPA/LETA

Amerikāņu aktrise un modele Megana Foksa (attēlā) slepenā laulību ceremonijā apprecējusies ar savulaik populārā jauniešu seriāla Beverlihilza, 90210 zvaigzni Braienu Ostinu Grīnu, ziņo ārzemju mediji.

Aktieru pāra kāzas norisinājušās aizvadītajā nedēļas nogalē Havaju salās, kur Foksa ar Grīnu bija devušies pavadīt brīvdienas, un ceremonijā piedalījušies tikai tuvākie jaunlaulāto draugi un radinieki.

Par vienu no pasaulē seksīgākajām sievietēm atzītā Foksa ar Grīnu iepazinās pirms aptuveni sešiem gadiem, un abi jau divas reizes saderinājušies - pirmo saderināšanos, kas notika neilgu laiku pēc abu tikšanās, atsauca pati aktrise, bet otrā saderināšanās šī gada jūnija sākumā beigusies ar laulībām, lai gan neilgi pēc atkārtotā bildinājuma saņemšanas Foksa jau paguvusi pazaudēt sava mīļotā dāvināto briljanta gredzenu.

24 gadus vecā aktrise iepriekš nav precējusies, bet 36 gadus vecajam Grīnam ir astoņus gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām ar seriāla Beverlihilza, 90210 kolēģi Vanesu Mārsilu, un Foksa agrākās intervijās vairākkārt uzsvērusi, ka ar sava partnera atvasi viņai ir ļoti labas attiecības.

Tāpat šīs nedēļas sākumā tapis zināms, ka oficiāli šķirta Holivudas aktrises Sandras Bullokas un ar seksu apsēstā Džesija Džeimsa laulība - pēc medijos daudz aprakstītās jezgas par aktrises vīra sānsoļiem abi beidzot parakstījuši šķiršanās dokumentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!