Foto: Privātais arhīvs
32 gadus vecā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece vienā no Maskavas rajona tiesām iesniegusi laulības šķiršanas dokumentus.

Krievijā slavenā aktieru pāra šķiršanās patiešām beidzot iegūst juridiskus apmērus – Muceniece šķiras no sava vīra un divu bērnu tēva, aktiera Pāvela Prilučnija, atsaucoties uz informāciju Maskavas Golovinskas rajona tiesā, vēsta Krievijas dzīvesstila medijs "StarHit".

Faktu par dokumentu iesniegšanu vietnē "Instagram" apliecinājusi arī pati aktrise.

"Es šķiros! Nekā tāda īpaša jau tur nav, atskaitot plašo rezonansi sabiedrībā. Mēs šķiramies kā cilvēki, starp kuriem ir emocijas, nespējam to izdarīt tik skaisti, kā gribētos. Mums vienmēr attiecības bijušas itāļu stilā," vēsta Mucenciece.

Par laulības izjukšanu Muceniece paziņoja šī gada februārī. Muceniece ar 32 gadus veco Prilučniju bija precējusies astoņus gadus.

Slaveno aktieru attiecības arī iepriekš bijušas kaislīgas, mīla un naidīgi strīdi, taču daudzās pašķiršanās līdz šim nevainagojās ar oficiālu pieteikumu šķirt laulību.

Pārim ir divi bērni – septiņus gadus vecais Timofejs un četrus gadus vecā Mia. Iepriekš vēstījām, ka Prilučnijs apņēmies finansiāli nodrošināt savas atvases arī pēc ģimenes izjukšanas. Tāpat pāris jau vienojušies par īpašumu sadali, proti, savrupnams Piemaskavā paliks Prilučnija īpašums, bet dzīvoklis Maskavas centrā būs Mucenieces pārziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!