Foto: AFP/Scanpix
Piektdien, sešas dienas pirms savas 50 gadu jubilejas, amerikāņu aktieris Tims Robinss saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Uz svinīgo ceremoniju bija ieradies arī aktieris Džeks Bleks, kurš kino debitēja Robinsa uzņemtajā 1992. gada filmā Bobs Robertss, un Robinsa partnere aktrise Sjūzena Sarandona. Turklāt Robinsa un Sarandonas zvaigznes pie Kodak teātra ieejas atradīsies viena otrai blakus.

"Es tikai vēlos pārliecināties, ka viņš dabūs labu vietu. Es skatos uz citu slavenību zvaigznēm un saprotu, ka, nē, viņam vajadzīga lielāka zvaigzne labākā vietā. Kura ir labākā vieta?! Tā ir pie Ķīniešu teātra ieejas. Taču šī arī ir gana laba vieta," zvaigznes atklāšanas ceremonijā teica Bleks.

Sarandona savukārt runāja par Robinsa ģimenes dzīvi, pieminot arī viņu trīs bērnus, ko abi uzaudzinājuši kopā.

"Šie trīs arī ir viens no labākajiem Tima veikumiem. Esmu ļoti priecīga, ka varu būt daļa no viņa dzīves un būt iesaistīta arī viņa radošajā darbībā. Esmu priecīga, ka jūs visi varējāt ierasties, lai kopā ar mums svinētu šo nopelnīto un tieši laikā piešķirto Holivudas zvaigzni," sacīja Sarandona.

Robinss savā runā pateicās savai partnerei par sniegto atbalstu dzīvē un par to, ka viņa bijusi laba māte.

"Manas dzīves mīlestība, mans iedvesmas avots un jēga. Kad pienāk grūti laiki, ir lieliski, ka blakus ir tik labs draugs un tik gudra, mīloša sirds. Sjūzen, es tevi mīlu un paldies par taviem vārdiem, paldies, ka esi daļa manas dzīves, un paldies, ka esi tik brīnišķīga māte mūsu trim brīnišķīgajiem bērniem," sacīja aktieris.

Tims Robinss ieguvis Oskara balvu kā labākais otrā plāna aktieris par darbu 2003. gada filmā
Noslēpumu upe
, kā arī nominēts ASV Kinoakadēmijas balvai kā labākais režisors par 1996. gada drāmu
Mirušais nāk
, kurā galvenās lomas atveidoja Sarandona un Šons Pens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!