Foto: AFP/Scanpix

Panākumiem bagātais Holivudas aktieris Toms Henkss un viņa sieva Rita Vilsone, kuri bija pirmais šovbiznesa zvaigžņu pāris, kas paziņoja par pozitīvu Covid-19 testu, ir atgriezušies ASV, vēsta ārvalstu mediji.

Jau vēstīts, ka Henkss un Vilsone kopš marta vidus atradās karantīnā Austrālijā. Turp aktieris bija devies, lai filmētos jaunā kinolentē par rokenrola karali Elvisu Presliju.

"Mēs tagad esam mājās," savā "Twitter" profilā paziņojis aktieris, piebilstot, ka gluži tāpat kā pārējā Amerika turpinās izolāciju un sociālo distancēšanos.

"Liels, liels paldies ikvienam, kurš Austrālijā par mums rūpējās. Šīs rūpes un norādes ir ļāvušas mums atgriezties ASV. Tāpat liels paldies visiem par laba vēlējumiem," par atbalstu slimības laikā pateicies Henkss.

"Izolēšanās darbojas šādi – jūs nevienu neinficējat un neviens neinficē jūs. Saprātīgi, vai ne?" savus sekotājus un sabiedrību nesen uzrunāja kinozvaigzne. "Tas prasīs laiku, bet, ja mēs rūpēsimies viens par otru, savu iespēju robežās palīdzēsim un atteiksimies no dažām ērtībām... šis viss arī pāries. Mēs varam tikt ar to galā," ar cerīgu skatu nākotnē raugās Henkss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!