Foto: Reuters/Scanpix
2012. gada vasarā oficiāli tika šķirta Holivudas aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas piecus gadus ilgusī laulība. Šajā savienībā pasaulē nākusi meitiņa Suri (attēlā kopā ar tēvu), un jaunākās ziņas liecina, ka mazulīte jau vairāk nekā divus gadus nav satikusi tēti.

Jau vēstīts, ka Krūza un Holmsas šķiršanās process izrādījās neparasti īss - mantas un meitas aprūpes tiesību dalīšana aizņēma vien divus mēnešus. Toreiz aktrises pārstāvis paziņoja, ka abi vecāki apņēmušies kopīgiem spēkiem rūpēties par meitu.

Tiesa, drīz vien tapa skaidrs, ka mazulītes audzināšana atstāta Holmsas ziņā, un paparaci arvien retāk izdevās iemūžināt Krūzu kopā ar Suri, kurai šobrīd jau ir deviņi gadi. Kā vēsta izdevums The Mirror, aktieris pēdējā laikā vispār vairs neliekoties par savu miesīgo meitu ne zinis.

Izskanējušas runas, ka Krūzs savu un Holmsas kopīgo meitiņu nav saticis vairāk nekā 800 dienas un visas rūpes par Suri uzņēmusies mamma. Tiesa, The Mirror ziņo, ka aktieris par to nemaz neskumstot. Kāds anonīms informators atklājis, ka viņš neesot ieinteresēts mazulīti redzēt.

Kā viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Krūzs tik ilgi nav ticies ar savu meitu, minēta aktiera reliģiozā pārliecība.

Nevienam nav noslēpums, ka Toms ir fanātisks scientoloģijas piekritējs, un tiek vēstīts, ka tieši baznīcas pārstāvji pārliecinājuši tēvu ignorēt mazo Suri, jo viņa varot radīt liekas nepatikšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!