Piemaskavā sakarā ar aizdomām par slepkavību arestēts populārā aktiera Vasīlija Ļivanova, kurš slavu ieguvis ar Šerloka Holmsa lomu (attēlā), dēls Boriss Ļivanovs, atsaucoties uz neoficiālu milicijas informāciju, ziņo aģentūra Interfaks.

Saskaņā ar milicijas liecībām 1. janvāra rītā Himku rajona milicijas nodaļa saņēmusi izsaukumu sakarā ar kautiņu kādas mājas kāpņu telpā Draudzības ielā. Notikuma vietā ieradušies milicijas darbinieki apcietinājuši 1974. gadā dzimušo Borisu Ļivanovu, kuram izvirzītas apsūdzības tīšā slepkavībā.

Neoficiālā sarunā ar aģentūru milicijas pārstāvis pastāstījis, ka no rīta pie Borisa Ļivanova ciemos ienācis viņa kaimiņš (1978), bet pēc kopīgas alkoholisko dzērienu lietošanas abi vīrieši iznākuši kāpņu telpā, kur viņi sākuši strīdēties, un strīds drīz vien pāraudzis kautiņā. Ļivanovs jaunākais oponentam vairākas reizes iedūris krūtīs virtuves nazi, un no gūtajām traumām vīrietis miris.

Kā ziņo Krievijas prese, pret Borisu Ļivanovu 2003. gadā jau bijusi ierosināta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu, taču lieta drīz vien tikusi pārtraukta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!