Foto: Vida Press
Šonedēļ ārvalstu mediju uzmanību ar kādu gana pikanta un drosmīga attēla publicēšanu internetā izpelnījusies Latvijā dzimusī krievu izcelsmes aktrise Ksenija Solo (attēlā), kura jau krietnu laiku ar panākumiem darbojas starptautiskajā kino biznesā.

26 gadu vecā Ksenija WhoSay sociālajā tīklā publicējusi atklātu portretu, kurā viņa redzama ar atsegtu krūti. Attēls papildināts ar piebildi, ka viņa jūtas kā "sliktā meitene".

Filmu datu bāzē IMDB.com publicētā informācija liecina, ka Ksenija dzimusi Rīgā, bet vēlāk meitenes ģimene pārcēlusies uz Kanādu. Bērnībā Ksenija aizrāvusies ar dejošanu, jo viņas māte bijusi aktrise un balerīna, bet diemžēl 14 gadu vecumā muguras traumas dēļ viņai dejošana bija jāpamet.

Aktrises karjeru Ksenija sākusi piecu gadu vecumā teātrī, bet 10 gadu vecumā jau sākusi filmēties. Šobrīd Ksenija dzīvo Losandželosā, un 2010. gadā viņa kādā Holivudas izdevumā iekļauta starp 55 potenciālajām nākotnes zvaigznēm.

Ksenijas lomu saraksts nav pārlieku bagātīgs, un tajā lielākoties ir lomiņas seriālos un televīzijas filmās, bet kā lielākie panākumi minami dalība seriālos Life Unexpected un kanādiešu kriminālseriālā Lost Girl, kurā viņa kopš 2010. gada filmējusies jau 63 sērijās.

Kā jaunākais veikums viņas lomu sarakstā ir dalība amerikāņu drāmā Another You, bet informācija, kad šo filmu varētu ieraudzīt skatītāji, pagaidām nav publiskota.

2010. gada rudenī Ksenija tika pamanīta 67. Venēcijas kinofestivālā - tur viņa piedalījās kopā ar filmas Black Swan kolēģiem, bet vēlāk Itālijas mediji, balstoties uz festivāla laikā uzņemtajām fotogrāfijām, žurnālu vākiem un publikācijām par festivāla norisi, publiskoja seksīgāko kinofestivāla dalībnieču sarakstu, kurā Ksenija ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties Džesikai Albai un Natālijai Portmenai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!