Foto: Privātais arhīvs
Aivars Zvirbulis jeb Čiris – Amatciema veidotājs un viens no apgāda "Jāņa sēta" dibinātājiem – apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni kosmetoloģi Svetlanu Solncevu, šonedēļ ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Oficiālā Zvirbuļu salaulāšanās notikusi 1. jūnijā, bet svinības notika pēc dažām dienām – turklāt viesi domājuši, ka ierodas uz Čira septiņdesmitās dzimšanas dienas svinībām. Kā viņš pastāstījis izdevumam "Kas Jauns", viesiem bija jāveic orientēšanās pārgājiens pa Amatciemu un jāmeklē dažādas lietas ar ciparu kodiem. Spēles beigās klātesošie atrada lādi, kurā gulēja laulības gredzeni un fotogrāfija no kāzām, un visiem kļuva skaidrs, ka Čiris apprecējies. Dažādas izklaides turpinājās arī nākamajā dienā.

Ainavu dizaineris Čiris kopā ar Svetlanu ir jau desmit gadus. Kopīgu bērnu abiem nav, toties ir 17 mazbērni. Svetlana ir divu meitu māte, bet Čirim ir četri bērni.

Viņš par pensiju nedomā un joprojām aktīvi rosās darbos, turpinot attīstīt Amatciema projektu. "Darīt man ir ko. Kaut vai tie paši apzaļumošanas darbi Amatciemā, kur darāmā ir teju vai mūžīgi," saka Čiris un par pelnītu atpūtu nedomā: "Kas vēl nebūs! Tā ir iesīkstējusi domāšana! Šobrīd ir jābūt pavisam citam stilam. Cilvēks 70 gados vēl ir jauns; un arī es aktīvi kustos, daudz staigāju, peldu... Uzskatu, ka 70 gados cilvēkam ir jāuzsāk jauni projekti, jādarbojas, nevis jādomā par atpūtu. Vecums nav nekāds šķērslis," viņš argumentē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!