Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā populārā pašmāju dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā) saviem sekotājiem Twitter tīklā solīja, ka izdarīs ar sevi kaut ko tādu, ko sen nav darījusi, un drīz vien atklājies, ka Aleksandra nolēmusi mainīt matu sakārtojumu.

"Es rītdien ar sevi izdarīšu kaut ko tādu, ko pēdējo reizi esmu darījusi leģendārajā un tālajā 2007. gadā," piektdien savā Twitter profilā vēstīja Aleksandra, un sestdien Ziedoņdārzā notikošajā Pielaiko stilu pasākumā viņa visus pārsteidza ar jaunu frizūru.

Pēdējos gados ierasto Kurusovas gludo matu sasuku tagad nomainījusi čirkaina frizūra, kas iepriecinājusi gan pašu dejotāju, gan viņas draugus un atbalstītājus, kuri vienprātīgi atzīst, ka nerātnais matu sakārtojums sievietei ļoti piestāv.

"Vēlētos, lai tagad mana skolas forma būtu košās krāsās, it īpaši tad, kad viss ir pelēcīgs un drūms. Krāsas uzlabo garastāvokli! Dažreiz jauniešu ģērbšanās stils liek "palikt ar atvērtu muti", bet ne sliktākajā nozīmē," pasākuma laikā, kurā slavenības iejutās skolnieku tēlos, prātoja dejotāja. 

"Protams, katrs vēlas paradīt savu "es" - vieni stilo kā hipsteri, citi kā skeiteri, citiem patīk sporta apģērbs vai uzsvērta elegance.

Latvijā jauniešiem ir ļoti laba gaume. Izskatīties tā, ka uz tevi atskatās, ir māksla. Un mūsu jaunieši ir lieliski mākslinieki," vērtēja Kurusova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!