Foto: DELFI

Pazīstamā dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā) turpina šovasar uzsāktās izskata izmaiņas. Šoruden viņa nosvinējusi zīmīgu jubileju, pēc kuras uzplaukusi kā krāšņa puķe, tajā pašā laikā nezaudējot savu meitenīgi draisko imidžu.

Dejotāja šoruden nosvinēja 30 gadu jubileju. Līdzīgi kā daudzas pašmāju zvaigznes, kuras pēc zīmīgā vecuma sasniegšanas burtiski uzplaukst, arī Kurusova turpina izskatīties ar katru dienu labāk.

Kurusova atradusi savu stilu, kas ļauj viņai mirdzēt kā īstai dīvai jebkurā dzīves situācijā. Dejotājas sejas vaibsti kļuvuši sievišķīgi nopietnāki, bet viņas firmas zīme joprojām ir veselīgais brūnums un pozitīvais smaids.

Kurusovas izskata izmaiņas tauta pamanīja jau vasarā. Toreiz dejotājas fani sprieda, ka Kurusovas sejas vaibsti kļuvuši svešāki, taču ne sliktā nozīmē. Pat Kurusovas draugs Lauris Reiniks novērtēja šīs izmaiņas, spriežot, ka draudzene izskatās kā "uzbekistāniete, tadžikiete vai mongoliete".

Pati dejotāja gan pagaidām atturas atklāt sava jaunā izskata noslēpumu. Vasaras sākumā viņa DELFI Izklaidei daudznozīmīgi bilda, ka ir tikai ceļā uz kādu skaistuma mērķi un nevēlas runāt pirms tas vēl nav sasniegts. Tas, ka Kurusova turpina klusēt, liek domāt, ka viņa turpinās izskatīties arvien labāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!