Foto: Publicitātes foto

Par vienu no iedvesmojošākajām Latvijas modelēm starptautiskajā arēnā tiek uzskatīta leģendārā hokejista Oļega Znaroka meita Alise (attēlā). Tādu augumu, kā viņai, vēlētos ne viena vien tautiete, un nu modele beidzot detalizēti izstāstījusi, kā pie tāda tikt.

Intervijā dzīvesstila žurnālam Shape Alise atklājusi, ko liek savā ikdienas iepirkumu grozā un kā plāno maltītes, lai skaista auguma vārdā nebūtu jābadojas.

Meitene atklājusi, ka liels nopelns ir viņas mammai, kura pati vienmēr centusies ēst veselīgi un to iemācījusi arī meitai. "Tomēr pēc pārcelšanās uz ASV ķimizētās pārtikas dēļ pieņēmos svarā par 12 kilogramiem.

Tad modeļu aģentūra mani sēdināja uz dažādām diētām, sākot ar sulu kūrēm un beidzot ar Dikāna diētu, kas noveda pie palielināta svara un tā, ka uz pusotru gadu atteicos no gaļas," nepatīkamo pieredzi ar diētām atklājusi Znaroka.

Izmocījusi sevi ar diētām, kas nedod rezultātus, modele sapratusi, ka jāatgriežas mājās. Latvijā viņa īsā laikā atguvusi perfekto augumu, ēdot tīro un veselīgo vietējo pārtiku. Tievēšanas eksperimenti likuši Znarokai saprast, ka skaistuma atslēga ir sabalansētā uzturā un porciju lielumā.

"Der atcerēties teicienu: brokastis apēd pati, pusdienas dali ar draugu, bet vakariņas atdod ienaidniekam. Visbiežāk man ir divas ēdienreizes: brokastis un ap pieciem sešiem vakarā – vakariņas.

Mamma jau no bērnības ir mācījusi, ka pēdējā maltīte jāietur agri," ar savu režīmu padalījusies Znaroka, piebilstot ka trīs vai četras reizes nedēļā nodarbojas ar fitnesu. Meitene apzinās, ka ik dienas saldumus ēst nedrīkst, taču pāris reižu nedēļā sev neatsaka kārumus saprātīgās devās.

Brokastīs Znaroka iecienījusi maizītes ar mazsālītu lasi, labprāt ēd dārzeņus un jūras produktus, bet, kad gribas sevi palutināt, mielojas ar Laimas melno šokolādi Lukss, Kinder šokolādi un Kāruma sieriņiem.

"Dateles ir mans atklājums – apēdot tukšā dūšā, tās lieliski nomāc ēstgribu, jo organismā līdzsvarojas cukura līmenis. Kafija ir mans guilty pleasure. Esmu sevi iemācījusi atteikties no Latte un to atļaujos vien reizi nedēļā, bet ikdienā izvēlos melnu kafiju," Shape pastāstījusi jaunā modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!