Foto: Mango

Raidījuma Kinomānija vadītāja un pirmā latviešu Playboy vāka meitene Anna Rozīte (attēlā) šonedēļ kļuvusi par māmiņa – pasaulē nākusi Annas un viņas mīļotā vīrieša pirmdzimtā meitiņa.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Rozīte pastāstīja, ka viņai un mazulītei viss ir kārtībā, bet sīkākus komentārus par laimīgo notikumu jaunā sieviete pagaidām sniegt nevēlējās. 

Mango jau vēstīja, ka Rozītes bērniņa tēvs ir kādas reklāmas aģentūras radošais darbinieks Mārtiņš Kozlovskis, ar kuru meitene pazīstama ir jau ilgu laiku, bet attiecības abi uzsāka pirms aptuveni trim gadiem.

Precēties gan pāris pagaidām neplāno, jo Rozīte ir pārliecināta, ka, lai to darītu, ir jābūt īpašai sajūtai to darīt.

"Ja kādam ir sajūta, ka vajag precēties, tad laikam vajag. Man tādas sajūtas nav. Varbūt, ja apprecētos, man rastos sajūta, ka tā tik ir štelle, un kā es varēju pirms tam bez tā dzīvot! Bet tagad man šķiet, ka tā nav," šovasar žurnālam Šūpulītis atzinusi populārā TV "seja".

Līdzīgi daudzām citām popularitāti iemantojušām sievietēm, iesākumā Rozīte savu grūtniecību vēlējās paturēt noslēpumā un sabiedrībai par to paziņoja tikai tad, kad bija "pusceļā" līdz mazulīša nākšanai pasaulē un kuplās ķermeņa aprises vairs nebija noslēpjamas.

Gaidību laikā Rozīte turpināja darbu raidījumā Kinomānija un dzīvoja aktīvu sabiedrisko dzīvi, gan apmeklējot, gan vadot pasākumus, gan iesaistoties dažādos labdarības projektos un citās aktivitātēs, bet par savu un gaidāmā bērniņa labsajūtu rūpējās, apmeklējot grūtnieču jogu, ceļojot un vienkārši baudot dzīvi.

Raidījums Kinomānija  jauno sezonu sāks 18. augustā - pirmajās nedēļās Rozītes ekrāna partneris Jānis Strapcāns par jaunumiem kino dzīvē skatītājus informēs viens pats, bet, kā izklaides portālam Mango pastāstīja TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone, jaunā māmiņa ar atgriešanos televīzijas ekrānos nekavēsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!