Foto: Privātais arhīvs

Populārā televīzijas "seja" un jauno māmiņu tiesību aizstāve Anna Rozīte šonedēļ atzīmējusi nozīmīgu notikumu – viņas meitiņa Emīlija sasniegusi gada vecumu, un par godu šim svarīgajam datumam Rozīte beidzot publicējusi bērniņa foto.

Atšķirībā no daudzām ārzemju šovbiznesa zvaigznēm, kuras bērnu foto plašākai apskatei izliek jau drīz pēc dzimšanas, Latvijā populāri cilvēki ar savu atvašu fotogrāfiju publicēšanu sociālajos tīklos ir krietni vien piesardzīgāki - daudzi jaunie vecāki ir stingri pārliecināti, ka līdz gada vecumam mazulīšus rādīt plašākai publikai nedrīkst.

Šo uzskatu atbalsta arī Rozīte, kura pēdējā gada laikā kopš bērniņa dzimšanas aktīvi darbojas sociālajā projektā Babyroom ar mērķi atvieglot vecāku un mazuļu dzīvi - pirmo Emīlijas attēlu viņa foto apmaiņas tīklā Instagram publicējusi no mazulītes pirmās dzimšanas dienas svinībām.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka tieši kļūšana par māmiņu Rozītei bija likusi saprast, ka Latvija nav bērniem un viņu vecākiem draudzīga vieta. Šī iemesla dēļ vienmēr smaidīgā un aktīvā TV "seja" kopā ar domubiedrēm uzsāka projektu Babyroom, kā arī līdzdarbojas neskaitāmos citos projektos.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!