Foto: Privātais arhīvs

Sociālā tīkla Facebook līdzdibinātājs un izpilddirektors Marks Zakerbergs sestdien apprecējis savu ilggadējo draudzeni Priscillu Čanu (abi kopā attēlā) un par kāzām pasaulei paziņoja, nomainot savu attiecību statusu paša izveidotajā sociālās saziņas vietnē.

Kopā ar statusa maiņu Zakerbergs arī ievietojis kāzu fotogrāfiju, kurā redzams smaidīgais jaunais pāris. Zakerbergam, kas pazīstams ar savu vienkāršo ģērbšanās stilu, mugurā bija melns uzvalks un kaklasaite, bet viņa izredzētajai - balta ar mežģīnēm rotāta kleita bez piedurknēm.

Žurnāls People vēsta, ka nelielās kāzas notikušas Kalifornijas piepilsētā Paloalto. Pāris kāzas bija plānojis jau četrus mēnešus, bet viesus pārsteiguši ar šo notikumu, jo lūgtie viesi bija domājuši, ka dodas uz svinībām par godu tam, ka Čana absolvējusi medicīnas skolu.

Čanas rubīna gredzena dizainu esot veidojis pats Zakerbergs, bet kāzu viesi tika cienāti ar ēdieniem no pāra iecienītākajiem restorāniem, kā arī nelielām peļu formas šokolādes uzkodām, kādas jaunlaulātie ēda savā pirmajā randiņā pirms deviņiem gadiem.

28 gadus vecais miljardieris apprecējās dienu pēc tam, kad kompānija Facebook, kas astoņos gados kļuvusi par pasaulē lielāko sociālo tīklu, pārdeva savas akcijas sākotnējā publiskā piedāvājumā (IPO) Ņujorkas biržā Nasdaq.

Zakerbergs ar Priscillu, kura ir par viņu gadu jaunāka, satikās Hārvarda Universitātē, bet šobrīd viņi dzīvo Paloalto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!