Foto: Privātais arhīvs

Grūti atrast tādu sociālo tīklu lietotāju, kurš kaut reizi mūžā nebūtu uztaisījis selfiju jeb pašportretu. Tagad šim neprātam ļāvusies arī Playboy modele un skaistumkonkursu dalībniece Lingita Lina Bopulu (attēlā), kura publiskojusi savu pirmo selfiju.

Lingitas gaitas publiskajā telpā pēdējā laikā bija nedaudz pieklusušas - pērnā gada izskaņā meitene piedalījās starptautiskajā skaistumkonkursā Miss Top of the World, bet janvārī viņa daudz nopietnāk pievērsās studijām un cītīgi gatavojās sesijai.

Tagad, kad pēdējais eksāmens aiz muguras, Lingita atkal atgriezusies apritē - viņa sociālajā tīklā Facebook publicējusi selfiju, kurš ir modeles pirmais iemūžinātais spoguļattēls, kuru viņa jebkad sniegusi plašākai apskatei.

Bilde jau guvis milzīgu atsaucību - vairāki Lingitas draugi un paziņas viņu apbēruši ar komplimentiem par izskatu. Tāpat daži viņu arī apsveikuši ar pirmo selfiju, kuru viņa publiskojusi.

Aizvadītā gada vasarā DELFI Izklaide piedāvāja nelielu apkopojumu ar attēliem, kuros populārie un atpazīstamie latvieši bildējušies spogulī, un tagad beidzot viņu pulciņam pievienojusies arī Playboy modele Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!