Foto: Instagram.com/princesseugenie
Regulāra ielūkošanās un atskaitīšanās sociālajos tīklos vairumam ļaužu ir pavisam ikdienišķa nodarbe, un arī britu karaliskās ģimenes pārstāvji nav izņēmums. Nesen "Instagram" tīklā piereģistrējusies Jorkas hercogu pāra jaunākā meita princese Eiženija.

Kā vēsta britu prese, karalienes Elizabetes II mazmeitas foto blogs izveidots marta sākumā. Eiženija līdz šim jau padalījusies ar vairākiem ģimeniskiem kadriem, tajā skaitā arī bērnības bildēm.

Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā viņa iepriecinājusi ar nebēdnīgu foto, kurā tapusi iemūžināt kopā ar māsu princesi Beatrisi, un bildīte āri vien iemantojusi ļaužu simpātijas. Eiženijas foto bloga sekotāju skaits jau pārsniedz 34 tūkstošu atzīmi.

Tas, ka Eiženija sākusi rosīties sociālajos tīklos, britu karaļnama faniem vieš cerības, ka arī savā kāzu dienā princese padalīsies ar kādu privātu kadru.

Jau vēstīts, ka Eiženija, kura ir astotā rindā uz troni, rudenī precēsies ar savu ilggadējo draugu, bijušo bārmeni Džeku Bruksbenku. Savukārt maijā, kā zināms, pie altāra dosies Eiženijas brālēns princis Harijs un viņa izredzētā amerikāņu aktrise Megana Mārkla.

My beautiful big sissy!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Mar 17, 2018 at 4:22pm PDT

Think Jack said something funny!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Mar 9, 2018 at 10:42am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!