Foto: Privātais arhīvs

Slavenību izceļošanas vilnis kļūst neapturams – tapis zināms, ka Seksīgās Lee, Kombuļu Ineses un Magones Burkas pēdās sekojis arī pašmāju galvenais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā). Viņš paziņojis saviem draugiem, ka uz kādu laiku pazūd no publiskās aprites, un ceturtdienas, 30. jūlija, rītā pametis Latviju.

"Dodos prom no Latvijas, lai sakārtotu savas lietas," saviem draugiem paziņojumu izplatījis Toretto, piebilstot, ka kādu laiku nebūs sasniedzams. Kā DELFI Izklaidei atklājis seksa eksperts, viņš dodas uz Lietuvu, un tam ir savi iemesli.

Toretto skaidro, ka Lietuvu viņš izvēlējies kā vietu, kur reģistrēt savu biznesu. Eksperts atklāj, ka viņam kā jaunajam uzņēmējam Latvijas likumdošana nav visai pretimnākoša, tāpēc viņš izvēlējies Lietuvu, kurā nosacījumi jaunajiem uzņēmējiem ir krietni izdevīgāki.

Lietuvā seksa ekspertam esot arī ietekmīgi draugi, ar kuriem seksa eksperts, kurš jau vairākus mēnešus intensīvi nostrādājis, izglītojot tautu intīmos jautājumos, ieplānojis izklaidēties un atpūsties no Latvijas šovbiznesa.

Eksperts gan uzreiz vēlas mierināt savus domubiedrus un fanus - viņš Lietuvā nav iecerējis palikt uz visiem laikiem. Tiklīdz būs sakārtoti svarīgākie biznesa jautājumi un nedaudz atgūti spēki, Toretto sola atgriezties mājās un turpināt palīdzēt seksuāli izsalkušajiem latviešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!