Foto: Vida Press

Par pašu karstāko un preses fotogrāfu "medītāko" aizgājušās vasaras pārīti viennozīmīgi dēvējami amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta un aktieris Toms Hidlstons (abi attēlā). Tiesa, ārvalstu mediji vēsta, ka pēc aptuveni trīs mēnešu ilgas draudzības šī savienība izjukusi.

Jūnijā pasauli pāršalca vēsts, ka pēc gandrīz pusotru gadu ilgām attiecībām šķirtus ceļus nolēmuši iet Svifta un viņas mīļotais skotu izcelsmes dīdžejs Kelvins Hariss.

Drīz vien dziedātāja mierinājumu rada Hidlstona skavās, un pat mēļoja, ka tieši viņš ir bijis iemesls Sviftas un Harisas attiecību izjukšanai. Paparaci abus vairākkārt iemūžināja kopā, un arī pats aktieris medijiem apstiprināja, ka uzsācis attiecības ar Sviftu.

Tiesa, pēdējās nedēļās abi netika manīti kopā, un tas lika uzvirmot runām, ka pāra starpā radušās nesaskaņas. Zinātāji žurnālistiem bija pastāstījuši, ka Hidlstons vēlas attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē, taču Svifta tam vēl neesot gatava.

Svifta neesot jutusies ērti, ka Hidlstons vēlas attiecības padarīt pārāk publiskas un uzaicinājis Sviftu viņu pavadīt "Emmy" ceremonijā, un šī iemesla dēļ starp abiem radušās domstarpības – dziedātāja nav pārliecināta, vai britu smukulītis viņu vienkārši neizmanto tēla spodrināšanai. Izdevuma "Us Weekly" rīcībā nonākusi informācija, ka abiem nav izdevies nogludināt saasinājumus.

Tuvu stāvošas personas pastāstījušas, ka Svifta nesen pielikusi attiecībām punktu. Savu lomu šeit esot arī spēlējis attālums – dziedātāja šobrīd mitinās ASV, savukārt aktieris piedalās filmas uzņemšanā Austrālijā.

Jāatzīmē, ka arī vienmēr manīgie paparaci pēdējo reizi abus kopā iemūžināja jūlija izskaņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!