Foto: Publicitātes foto

Latvijas pārstāve konkursā "Ms.Top of the World Plus Size 2016", skaistā lielizmēru modele Tatjana Mackeviča (attēlā), atklāj, kā jau kopš pusaudzes gadiem cietusi mīlestības un vīriešu dēļ un kā pēc divām neveiksmīgām attiecībām beidzot satikusi savu ideālo vīrieti.

Tatjana ir divu bērnu māmiņa – viņai ir gadu veca meitiņa un 15 gadus vecs dēls. Pirmo bērniņu Tatjana laidusi pasaulē jau skolas gados. "Paliku stāvoklī 16 gadu vecumā no desmit gadu vecāka vīrieša, kuru apbrīnoju un dievināju.

Domāju: toreiz viņam pieķēros, jo bērnībā uzaugu bez tēva," žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstījusi Tatjana. Pēc pusotru gadu ilgām attiecībām pieteicies bērniņš, pāris sācis dzīvot kopā privātmājā.

Skaistā modele atklāj, ka sākumā no visiem slēpusi grūtniecības faktu. Vecāki viņu atbalstījuši, taču skolā gan gājis grūti. Redzot skolnieces briestošo puncīti, apkārtējie veltījuši viņai nosodošus skatus.

Grūtniecība nav ietekmējusi Tatjanas nopietno attieksmi pret mācībām – viņa bijusi teicamniece. "Bija gan nepatīkams starpgadījums ar angļu valodas skolotāju, kura man sāka samazināt atzīmes pēc tam, kad dzemdēju bērnu.

Pārējās skolotājas redzēja šo netaisnību un aizstāvēja, sakot: esmu teicamniece, kas cītīgi mācījās, neraugoties uz to, ka jau audzina bērnu," žurnālam pastāstījusi Tatjana.

Diemžēl attiecības ar bērna tēvu nav izdevušās. "Šim vīrietim bija daudz naudas, bet tā netika iegūta, strādājot oficiālā darbā," atklājusi modele, pastāstot, ka vīrietis varējis pēkšņi pazust noslēpumainās darīšanās, neko viņai nestāstot.

Pēc šīm attiecībām Tatjana greznā ceremonijā Livonijas pilī, kur netrūka ne sarkano ikru, ne kaviāra, apprecējusies ar citu vīrieti. Diemžēl savienība bija lemta neveiksmei.

"Bijušais vīrs bija skops un sīkumains mammas dēls. Māte ne tikai zvanīja viņam piecas reizes dienā, bet arī lika nofilmēt mūsu ledusskapja saturu, lai redzētu, ko ikdienā ēdam. Šis vīrietis nedomāja par kopējo ģimenes budžetu, bet galvenokārt pirka visu sev.

Laika gaitā vīrs kļuva vēsāks pret manu dēlu, jo māte viņam iestāstīja, ka nav vērts audzināt sveša vīrieša bērnu," nelāgajā pieredzē padalījusies Tatjana.

Šīs laulības laikā viņa bijusi spiesta rauties divos darbos – viens bijis līdz pieciem vakarā, pēc kura līdz desmitiem sekojis otrs. Kad Tatjana atnākusi mājās, priekšā gaidījuši mājas darbi un slinks vīrs.

"Dzimšanas dienā viņš man uzdāvināja šujmašīnu. Kad izšķīrāmies, visas dāvanas atņēma," sarunā ar "Privāto Dzīvi" atceras Tatjana.

Simpātiskās sievietes dzīve sakārtojusies brīdī, kad viņa iepazinusies ar savu tagadējo vīru. Sākotnēji abus vienojusi draudzība, jo Tatjana pēc pārciestā vairs negribējusi ļauties mīlai un bija izlēmusi visu dzīvi veltīt dēlam. Taču draudzība pāraugusi jūtās, kas vainagojušās ar vienkāršām, bet sirsnīgām kāzām.

"Mūsu attiecībās valda līdzvērtība un harmonija, neviens nevienam nav zem tupeles. Mūsu laulība ir lieliska, un šobrīd esmu patiešām laimīga, audzinot mūsu kopīgo meitiņu," beidzot īstu mīlestību atradusi Tatjana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!