Foto: DELFI

Šova TV zvaigzne radītajām jaunajām slavenībām diemžēl jau nācies saskarties arī ar popularitātes negatīvo pusi. Tā noticis ar izskatīgo blondīni Elīnu Melnbārdi (attēlā), kuras vārdu pēc šova izmantot sācis kāds blēdis.

Kā tautu informējusi Elīna, kāds neģēlis, izmantojot blondās skaistules vārdu un bildes, uztaisījis profilu iepazīšanās portālā otrapuse.lv, un nu meklē sev brūtgānu, izliekoties par TV zvaigzni.

Allaž pozitīvā Elīna gan situācijai pieiet ar veselīgu humoriņu un pat publiski piedāvā blēdim vai blēdei dot padomu, kā pašam sevi nobildēt tā, lai bildes būtu ne sliktākas par Elīnas fotogrāfijām.

"Es vēl nevēlos šajā profilā būt reģistrējusies, bet nu lai tev veicas atrast otro pusīti manā vārdā un ar manām bildēm! Ja nu vēlies arī tikpat jaukas bildes, lai varētu ar savu vārdu piereģistrēties, tad pajautā vienkārši kā to dabūt gatavu, vienmēr palīdzēšu. Good luck," ar portāla Facebook palīdzību anonīmajam blēdim ziņu sūta Elīna.

Arī Elīnas draugi mudina skatīties uz nelāgo situāciju no gaišās puses. Elīnas šova kolēģe, atraktīvā Violeta Stepanova, spriež, ka blēži šādā veidā tikai ceļ jaunās TV zvaigznes reitingu, kā arī, izvēloties Elīnas bildes, lai iepazītos, tikai vēlreiz pierāda, ka meitene ir ļoti simpātiska.

"Ņemot vērā, ka profils šovakar ir tikai uztaisīts, izskatās, ka man tur baigā piekrišana," par situāciju pajoko arī pati Elīna.

Šis nav pirmais gadījums, kad blēži izmanto nupat šovbiznesā uzmirdzējušo un vēl ne tik ļoti pieredzējušo zvaigžņu slavu savtīgos nolūkos. Savulaik līdzīga ķibele gadījās arī Okartes skatuves 2 dalībniecei Laurai Railai, kad ļaundari izmantoja viņas vārdu, lai izkrāptu kredītu Zelta zivtiņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!