Foto: Privātais arhīvs

Šovā Saimnieks meklē sievu plašu popularitāti un Latvijas sieviešu apbrīnu guvušais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā) šovasar kļuvis īpaši vīrišķīgs. Viņš nopietni pievērsies riteņbraukšanai un jau iedzīvojies pirmajās nopietnajās traumās.

Spriedzi, kas radusies pēc ieilgušas publiskas skandalēšanās ar savu abu dēlu mātēm, Ventis šopavasar metās gaiņāt ar sporta palīdzību. Kamēr bijušās sirdsdāmas plosījās medijos, Ventis kliedēja spriedzi, ar velosipēdu apbraukājot Latviju.

Jūnijā Ventis, iepraktizējies pedāļu mīšanā, pieņēma jau bīstamāku izaicinājumu. Brašais celtnieks ar ciskudrilli sāka testies pa mežu, nesmādējot dažādas bīstamas takas.

Pārdrošā plosīšanās pa tramplīniem vainagojusies ar pirmajām nopietnajām traumām, par kurām Ventis steidz informēt arī savus sportisko gaitu fanus. "Trase kļūdas nepiedod," ziņo Ventis, publicējot internetā attēlus, kuros redzams, ka viņš, veicot pārdrošos trikus, ticis pie nopietnām dilba traumām.

Attēli jau izpelnījušies popularitāti riteņbraukšanas mīļotāju pulkā, un Ventis ziņo, ka patiesībā vēl ticis sveikā cauri - velosipēds bijis nešus jānes nost no trases.

Taču, kā vēsta sena paruna, rētas tikai daiļo vīrieti. Brašulim nav pamata satraukties, jo skaidrs, ka vīrišķīgais hobijs un pirmie ievainojumi padarīs viņu tikai vēl iekārojamāku Latvijas sieviešu redzējumā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!