Foto: Vida Press
Novembra izskaņā ārvalstu mediju uzmanību piesaistīja Latvijā dzimusī dejotāja Agnese Junkure (attēlā) – viņa kopā ar "popmūzikas karalienes" Madonnas bijušo mīļāko, modeli Hesu Lusu piedalījās Itālijas deju šovā, kas radījis pamatu runām par viņu mīlassakaru.

Lai gan ne Agnese, ne Hesus šīs baumas nav nedz apstiprinājuši, nedz nolieguši, mediji pieķērušies domai par abu iespējamajām attiecībām, un šī iemesla latviešu dejotāja kļuvusi gana populāra.

To apliecina arī nesen Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro tapušās fotogrāfijas - paparaci bija pamanījuši Agnesi, kad viņa vedusi pastaigā suņus, un nekavējoties metušies viņu fotografēt, jo Agneses uzturēšanās pievilcīgā modeļa dzimtenē netieši apliecina to, ka abi nav tikai vienkārši deju partneri.

Savulaik jau vēstīts, ka brazīlieša un Madonnas attiecības izjuka 2010. gada sākumā - pēc gadu ilgām attiecībām puisis bija sapratis, ka viņam un par viņu 28 gadus vecākajai sievietei ir pārāk maz kopīgu interešu.

Agnese Junkure ir dzimusi Gulbenē 1987. gadā, un ir profesionāla dejotāja, kura ar panākumiem piedalījusies dažādās deju sacensībās, bet tagad dzīvo un strādā Romā. 2011. gadā viņa jau piedalījusies Itālijas deju šovā - tad viņas partneris bija itāļu futbolists Kristians Panuči.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!