Foto: Mango

TV šovu vadītāja un humoriste Jana Duļevska (attēlā) šomēnes nosvinējusi savu 30. jubileju, bet sarunā ar izklaides portālu Mango viņa atzīst, ka, pārkāpjot šo vecuma slieksni, neizjūt nekādu psiholoģisku diskomfortu.

"Jūtos labi! Tad jau redzēsim, kā būs pēc 30, bet domāju, ka tāpat jutīšos arī tad, kad man būs 40 gadi. Galvenais jau ir tas, kā pati jūtos. Noteikti būs jāsāk lietot krēmi, kas domāti sievietēm pēc 30, jo visiem jau draud vecums. Ai, ko tu padarīsi - gēni! Taču nevajag stresot par vecumu, vajag vienkārši atslābt un visu uztvert mierīgāk. Ja agrāk pārejas vecums bija 28 gadi, tagad jau tas ir 30.

Es nepiekrītu stereotipam, ka sievietēm nav korekti runāt par savu vecumu. Varbūt pēc 50 gadiem domāšu citādāk, bet šobrīd man droši var prasīt vecumu. Tas būtu bezgaumīgs joks, ja saviem dzimšanas dienas viesiem es censtos iegalvot, ka man vienmēr ir 18.

Pirms 30. dzimšanas dienas paanalizēju, ka 12 gadus esmu nostrādājusi televīzijā un 12 gadus esmu kopā ar vīru, un pa šo laiku daudz kas ir paveikts. Dzimšanas dienā saņēmu īpašu dāvanu no vīra - senlaicīga modeļa velosipēdu. Tagad varēšu pa Jūrmalu vizināties.

Staigāju pa koncertiem, teātriem un operām. Mēs ar vīru vēl paguvām uz operas sezonas noslēguma pēdējām izrādēm. Arī uz filmu Sekss un lielpilsēta 2 ņemšu līdzi vīru - lai sēž ar mani un skatās! Esmu arī paguvusi šovasar novadīt meistarklasi sievietēm, kurā padalījos iespaidos un idejās, kā izveidot interesanta dizaina lampas.

Cenšos arī visus Jūrmalā notiekošos pasākumus apmeklēt. Uz Jauno vilni gan šogad neiešu, laidīšu garām. Man jau pietiek ar to, ka dzīvoju Новая волна dalībnieku mājā. Tāpēc man nemaz nevajag iet uz koncertiem, jo man blakus dzīvo slaveni krievu kaimiņi - Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs un komiķis Vladimirs Vinokurs. Es jau labāk skatos latviešu ziņges pa TV, nevis Jauno vilni," stāsta Jana.

Vasaru humoriste pavadīs Jūrmalā savos Marienbādes apartamentos, un pagaidām plānus par nākamo darba sezonu viņa neatklāj. "Varbūt aizbraukšu šovasar līdzi vīram kādā ceļojumā - tad jau redzēs, kā sanāks. Pagaidām gan Rodrigo vēl nezina, kur spēlēs nākamajā sezonā, taču jau ir sācis trenēties," stāsta Duļevska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!