Foto: Privātais arhīvs

Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers maija izskaņā sesto reizi apprecējies. Ja kādu vēl māc šaubas par to, kas tad viņa izvēlētajā mūža sievietē Ingā Grencbergā (attēlā) tik īpašs, iespējams, viena no atbildēm ir – izcilais augums.

Sestā laulība pēc piecām šķiršanās reizēm nav joka lieta, taču Džilindžers zina, ko dara. Viņa faniem palaimējies, jo jaunā sieviņa, pārdošanas menedžere Inga, ir ļoti atvērta komunikācijai ar līdzcilvēkiem un ar sociālo tīklu "Instagram" un "Facebook" palīdzību ļauj tautai mazliet ieskatīties sapņu pāra privātajā dzīvē.

Džilindžera fani jau novērojuši, ka Inga un slavenais režisors veido ļoti saskanīgu savienību, ko atklāj bildes no kopīgās pasaules apceļošanas, kurā pēc kāzām devušies jaunlaulātie.

Nupat tauta ievērojusi vēl kādu niansi, kas padara Ingu īpašu un dod cerību, ka laulība ar viņu režisoram nekad neizjuks.

Ingai ir teju perfekts augums, ko režisora sieva labprāt atrāda arī faniem, publicējot jaukus attēlus sociālajos tīklos. Džilindžera kundze izvēlas pieguļošas, formas izceļošas mini kleitiņas, ka viņai lieliski piestāv, bet īpašu sajūsmu izpelnījies kāds nesen publicēts attēls, kurā Inga redzama bikini peldkostīmā ūdenskrituma pakājē.

Teātra draugi var novērtēt, ka daiļavas augums ir ne tikai slaids, bet arī labi trenēts – režisors nudien izvilcis laimīgo lozi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!