Foto: Mango
Skandalozais pašmāju režisors Dž.Dž.Džilindžers jeb Raimonds Rupeiks, kurš šovasar piekto reizi kļuva par precētu vīru, atzinis, ka pēc laulībām ar Elīnu Dzelmi (abi attēlā) viņa dzīve ir mainījusies – teātra vietā par prioritāti kļuvusi ģimene.

Dailes teātra galvenais režisors, kurš šī gada 8. martā atzīmēja savu 45. jubileju, precējies piecas reizes - pirmajā laulībā ar Mairu pasaulē nākusi meita Laine, kas režisoram dāvājusi mazmeitu, bet vēlāk Džilindžers bijis precējies ar tulkotāju Gunitu Mežuli, rakstnieci Daci Rukšāni, uzņēmēju Binniju Ārbergu, bet šovasar viņš par sievu apņēma aktrisi un gleznotāju Elīnu Dzelmi, un pats vīrietis neslēpj, ka tas mainījis viņas dzīves uztveri.

"Esmu atradis iekšējo harmoniju attiecībās ar dzīvi un Visumu. Neizzināmo jautājumu gan ir radies daudz vairāk, tomēr ir iestājusies zināma harmonija gan ģimenes dzīvē, gan radošajā. Ja godīgi - prioritātes ir izmainījušās. Senāk pirmajā vietā bija teātris, tagad man tā ir ģimene," intervijā izdevumam Sestdiena atzinis Džilindžers un nav slēpis, ka tieši Dzelme likusi viņam mainīt šīs prioritātes.

Uz jautājumu, kāpēc viņam tik ļoti patīk precēties, Džilindžers skaidrojis, ka viņš to dara katru reizi, kad jūt tādu nepieciešamību.

"Tu precies katru reizi, kad sajūti to iekšējo nepieciešamību ciešākām saiknēm. Tad es to daru. Ja tā laulības dzīve - plus mīnus - neizveidojas vai sabrūk, tad nevajag mākslīgi turpināt. Ceļi šķiras. Apprecējies pēdējo reizi, apjaušu sevi lielā mīlestībā un saskaņā," atklāts bijis režisors.

"Es neizdomāju nekad to ar prātu, ka vajag laulāties, tā vienkārši notiek. Nekad neesmu meties ceļos un lūdzis sievietes roku. Tas notiek tik organiski pats no sevis - tam ļaujos, ticu savai iekšējai sirdsbalsij un mīlestībai. Taču nenoliedzu, ka var dzīvot kopā arī neprecoties," stāstījis Džilindžers.

"Man ir sajūta, ka īsto sievieti esmu atradis! Iekšējā pārliecība saka - harmonija, kurā es tagad dzīvoju, ir uz ilgiem, ilgiem laikiem, varbūt uz visu mūžu... Liekot roku uz sirds, pats pirmo reizi mūžā varu sevi to pateikt: es toč' to nesačakarēšu," pārliecināts ir režisors.

"Es visu laiku biju meklējumos! Droši vien viņa vēl gāja bērnudārzā vai pirmajā klasē, tāpēc vēl nesatikāmies. Bet sajūta - tas nevarēja nenotikt!" par īstās sievietes meklējumiem stāstījis Džilindžers.

Viņš atzinis, ka tas, ka abi ar sievu strādā vienā teātrī, abu attiecības ietekmē pozitīvi. "Jo ir iespēja stundām ilgi runāt par mākslu. Ja mēs pēc pusotra gada kopdzīves desmitos vakarā, iedzerot pa glāzei vīna, varam pazust sarunās līdz kādiem pieciem vai sešiem no rīta, nemanot, kā laiks paiet, tad tas jau par kaut ko liecina. Mīlestība, sapratne un saskaņa - tas ir nopietni," stāstījis režisors.

Atskatoties uz iepriekšējām laulībām, Džilindžers pateicies savām sievām par visu, ko viņš šajās attiecībās ir ieguvis, kā arī atzinis, ka pats nav bez vainas tajā, ka šīs laulības izjukušas.

"Daudz esmu darījis viņām pāri, ko ļoti nožēloju, bet tāds nu es esmu. Mana atmiņa ir ļoti selektīva - atceros labo, bet sliktais automātiski dzēšas! (..) Ir skaidrs, ka attiecības jākopj, bet katrs ir aizņemts ar savām lietām. Es pieļauju arī to, ka iepriekšējās laulībās ģimene man nav bijusi prioritāte," intervijā atklāts bijis Džilindžers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!