Foto: Privātais arhīvs

Latvijas jaunais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā) uzņem apgriezienus – viņš izveidojis blogu, ar kura palīdzību mēģinās lauzt visus latviešu seksa aizspriedumus. Lai pierādītu, ka viņš šajā sakarā gatavs uz visu, Toretto nāk klajā ar paziņojumu, kāda nācijas vēsturē vēl nav bijis – puisis publiski atklāj sava locekļa izmērus.

Seksa eksperts atklāj, ka locekļa garums - tā ir svarīga tēma, par kuru nedrīkst kautrēties runāt, jo ficuks, ar kādu vīrietis piedzimis, ietekmēs visu viņa turpmāko dzīvi. Tikai paša vīrieša ziņā ir tas, vai šī ietekme būs pozitīva, vai arī mantības dēļ nāksies mocīties kompleksos.

"Es nebūt nenosodu vīriešus ar maziem vai, gluži pretēji, ekstra gariem locekļiem! Es tikai vēlos par to runāt atklāti. Mēs neizvēlamies peņa izmēru, kad piedzimstam.

Satiekoties un iepazīstoties ar sievieti, normāls vīrietis nekad nesāks sarunu par to, cik garš vai īss viņam ir "draudziņš". Arī sieviete pati par to nejautās. Tas taču būtu muļķīgi! Tikai nonākot līdz guļamistabai, šovs var sākties.

Kāds tad ir ideālais locekļa garums? Vai vispār eksistē ideāls izmērs? Es jums atbildēšu - eksistē," DELFI Izklaidei paziņo eksperts. Lai gūtu atbildi uz šo jautājumu, viņš gadu gaitā apjautājis neskaitāmas sievietes.

"Esmu nonācis pie slēdziena, ka ideālais peņa garums ir aptuveni 16 centimetri. Un bez liekas kautrēšanās varu atklāt - arī mans vīrišķais lepnums ir 16 centimetrus garš," ar sensacionālu atklāsmi pārsteidz Toretto.

Taču pirms vīrieši, kuru lepnums neatbilst ideālam, sāpēs nokar galvu un atsakās no seksa vispār, Toretto mudina ieklausīties viņa eksperta pieredzē un padomos.

"Principā, tāpat kā vagīnas, arī dzimumlocekļi ir dažādi. Tā ir laimes spēle. Tieši tā! Ja Tev paveiksies un tavs falls saskanēs ar izvēlēto vagīnu, tas būs ideāls gan tev, gan viņai.

Esmu runājis gan ar sievietēm, gan arī vīriešiem, lai izpētītu un noskaidrotu, kā tad īsti ir. Ne vienmēr vīrieši ar īsiem metamajiem ir nelaimīgi, bet vīrieši ar gigantiskiem locekļiem - laimīgi.

Viss slēpjas tehnikā. Var būt mazs dzimumloceklis, bet vīrietis to prot pielietot perfekti, bonusā sievietei sniedzot nereālāko orālo baudu. Līdzīgi arī ar gigantisku. Viss ir tikai un vienīgi tehnikā un savstarpējā kaislē," uzsver Toretto, piebilstot, ka arī sieviete nedrīkst gulēt "kā baļķis" un pēc tam sūdzēties par mikropeni.

Tiem, kuriem visa šī spriedelēšana šķiet nejēdzīga, eksperts atklāj - ļoti daudzi pāri šķiras tieši seksuālās nesaderības dēļ, ko tikai pastiprina kautrēšanās izrunāties par savām vēlmēm un sajūtām, satiekoties ar otra "labumiem".

"Zinu vīrieti, kura dzimumloceklis neerekcijas stāvoklī ir 30 centimetrus garš. Viņš ir nelaimīgs! Neskaitāmas sievietes viņu ir atraidījušas tikai lielās mantības dēļ, jo tas sievietēm ir sāpīgi.

Labi, ja tikai pati galviņa var ieiet sievietē, bet, tas īsti nesagādā baudu nevienam no abiem partneriem. Gigantiskais penis iedzina viņu kompleksos un depresijā. Tas ir mīts, ka milzīga vīrišķā mantība ir sajūsmas vērta.

Ar lielu dzimumlocekli var "pastilot", bet tas arī viss. Mīlēties ar tādu nav komfortabli," aizspriedumus par izmēra nozīmi lauž Toretto.

Viņam zināma arī kāda sieviete, kuru apmierina vīra pincīša garums, taču problēma slēpjas citur.  "Falls ir pārāk liels diametrā, respektīvi, resns. Sievietei vajag būt ļoti atslābinātai un uzbudinātai, lai tas var ieiet viņā. Arī tā ir sava veida problēma. Tā kā ne tikai izmēram, bet arī apmēram ir nozīme," atklāj Toretto.

Tāpat viņš runājis ar meitenēm, kuras savu laimi atradušas kopā ar puišiem, kuru vienacainās čūskas ir īsas, bet spriganas. "Sieviete ir smalka un maza, vīrietim ir īss loceklis. Īss, bet ne jau priekš viņas. Priekš viņas tas ir perfekts. Īss priekš citām vagīnām.

Šai sievietei tas ir ideālais izmērs. Taču pats vīrietis turpina kompleksot. Ar speciālu aparātu katru dienu staipa krāniņu un cenšas to palielināt, regulāri krāpj savu sievu, tādējādi it kā ceļot savu pašapziņas līmenī," kādu stāstu atklāj eksperts.

Viņš spriež, ka šis pāris būtu ļoti laimīgs, ja vien abi izrunātos, kā arī tauta beigtu kultivēt mītu par to, ka tikai lielu daiktu īpašnieki ir īsti vīrieši. "Sievietēm nevajag baidīties savam vīrietim izteikt komplimentus par viņa lepnumu. Tad nebūs nekādas "staigāšanas" apkārt, un vīrietim nebūs šaubu, ka tieši viņa izmērs ir tas ideālais," uzskata Toretto.

Eksperts uzsver, ka gan milzīgo fallu, gan mikroficuku īpašniekiem ir visas iespējas baudīt laimīgu seksa dzīvi, tikai jāatrod atbilstoša partnere, jāizstrādā sava unikālā seksa tehnika un jābūt atvērtam sarunām un eksperimentiem.

Toretto kā eksperts gatavs dot padomus un dalīties savā pieredzē ar ikvienu interesentu. Viņš aicina tautu jau tūlīt pat ielūkoties viņa seksa blogā nimfomans.lv, kur iespējams iegūt lietderīgus padomus savas seksa tehnikas uzlabošanai, diskutēt ar pašu ekspertu un pat atrast partneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!