Foto: Vida Press

Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene, bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kura tagad dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu, kopš ieprecēšanās britu karaliskajā ģimenē publiskajā telpā tiek dēvēta par vienu no vislabāk ģērbtajām karaļnama pārstāvēm. Modes lietpratēji nemitīgi apjūsmo viņas gaumi, un šonedēļ stila kritiķi atkal viņai veltījuši slavas dziesmas.

Ceturtdien, 7. novembrī, pie Vestminsteras abatijas Londonā tika godināti kara varoņi, veterāni un cīņās kritušie. Pasākums plaši atspoguļots dažādos medijos, un arī modes un dzīvesstila izdevumu atraduši, kur pieķerties.

Pastiprinātu ievērību izpelnījies Meganas izvēlētais apģērbs. Hercogiene svinīgajā pasākumā bija ģērbusies tumši zilā mētelī, garos zābakos melnā krāsā un pieskaņotos ādas cimdos.

Savu koptēlu viņa bija papildinājusi ar elegantiem aksesuāriem – tumšu jostu un britu lēdiju stila labākajās tradīcijās ieturētu tumši zilu samta cepuri.

Kā norādījuši dažādi stila portāli, Meganas tērps ir izcils piemērs, no kura šoruden iedvesmoties visām modes dāmām. Hercogienes apģērbs apvienojis eleganci un aktuālākās tendences, pie kurām pieskaitāms gan vilnas mētelis, gan arī ādas zābaki pāri celim.

Tiesa, kritiķi atraduši arī pavisam nelielu niansi, pie kuras piekasīties. Vairāki eksperti norādījuši, ka hercogienes tēls būtu pavisam perfekts, ja viņa arī būtu aplikusi šalli, kas ne tikai piešķirtu akcentu, bet arī sasildītu pliko kaklu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!