Uzņēmēja un alternatīva dzīvesveida eksperte Elita Drāke (attēlā), kura īpaši interesējas par kosmosa ietekmi uz mūsu dzīvi, secinājusi, ka 2012. gadā solītais pasaules gals jau ir sācies, taču cilvēku pašu spēkos ir izvairīties no savas personīgās bojāejas.

"Šis gads būs ļoti labs, it sevišķi Latvijai - par to liecina zvaigznes. Taču tas, kā viss notiks, šogad jo īpaši atkarīgs no pašiem cilvēkiem - ir jāatrod līdzsvars starp naudu un dvēseli. Tiem, kuri izvēlēsies pievērsties garīgai dzīvei, gads būs ļoti labs.  Savukārt tie, kuri ēd, dzer, guļ un eksistē kā dzīvnieki, neizturēs," izklaides portālam Mango par jauno gadu stāsta Drāke.

"Enerģija no kosmosa kļūst arvien stiprāka. Pasaules gals jau ir sācies, un tas nav apstādināms. Par to liecina pagājušais gads, kad mūžībā aizgāja daudzas izcilas personības un notika lielas katastrofas. Pati pasaule jau fiziski bojā neiet, no tās vienkārši tiek ņemti nost cilvēki. Tie, kas savu ir atstrādājuši, aiziet dzīvot labākos laukos," skaidro eksperte.

Viņa skaidro, ka ar spēcīgo kosmosa enerģiju galā tiks cilvēki, kuri paši strādās ar sevi, vai tā būtu nodarbošanās ar meditāciju, lūgšanas vai vienkārši lielāka iedziļināšanās sevī. Savukārt tiem, kas dzīvo primitīvā līmenī, ies grūti.

"Visinteresantākais jautājums - kas notiks ar tiem, kas vēl atrodas pa vidu? Es parasti uz šo jautājumu atbildu - ir vēl laiks nākt pie prāta un izvēlēties, vai nu vienu, vai otru ceļu," skaidro Drāke.

Viņa ar nožēlu secina, ka cilvēki kļūst arvien ļaunāki, nenovīdīgāki un skaudīgāki, kas zināmā mērā arī novedis pie pasaules gala sākuma, tāpēc pēdējais laiks mainīties.

"Jādomā labas domas, jākoncentrējas uz labo sevī. Tā vietā, lai mēs domātu, ko citi mums dara sliktu, jāpārdomā, ko labu mēs darām citiem. Nevajag domāt par pasaules bojāeju - jāiedziļinās savas personības analīzē, lai pats neaizietu bojā," uzskata Drāke.

Pūķa gadu viņa raksturo kā "aktīvi mierīgu" - tāds tas būs cilvēkiem, kuri ievēros viņas ieteikumus. Tādā gadījumā par to, ka Latvija ies bojā, nav jāsatraucas.

"Latvija vispār dzīvos ilgāk - Latvija ir izredzētā zeme, kas bija zināms jau vēdiskos laikos. Mūsu spēkos ir kļūt par tādiem cilvēkiem, lai Latvijas kā izredzētās zemes statuss atgrieztos," rezumē Drāke.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!