Foto: Mango

Uzņēmēja un veselīga dzīvesveida piekritēja Elita Drāke (attēlā), kura kopā ar savu domubiedreni Lieni Skulmi nupat atvērusi skolu skaistumkonkursu dalībniecēm – SkuDra, aicina Latvijas skaistās vecmāmiņas pieteikties dalībai unikālā pasaules skaistumkonkursā Mrs Grandma Universe.

"Tajā brīdī, kad sieviete kļūst par vecmāmiņu, dzīve tikai sākas! Esmu novērojusi, ka sievietes, kurām jau ir mazbērni, mūsdienās nav nekādas večiņas - viņas izskatās un jūtas izcili labi, jo savu dzīves svarīgāko misiju ir izpildījušas un tagad var dzīvot sev," izklaides portālam Mango atklāj Drāke.

Skaistuma konkurss Mrs Grandma Universe ir jaunums visā pasaulē, un Drāke ir pārliecināta, ka apņēmīga un ar personisko šarmu apveltīta sieviete no Latvijas būtu nopietna konkurente visu citu valstu vecmāmiņām.

"Konkurss Bulgārijas pilsētā Sofijā notiks jau janvāra vidū, tā ka laika sagatavoties ir visai maz, bet abas ar Lieni esam apņēmušās sagatavot Latvijas pārstāvi tik labi, cik vien iespējams. Domājam pat abas braukt līdzi konkursantei uz Sofiju, lai viņai palīdzētu un atbalstītu," stāsta Drāke.

Pagaidām jau atrastas pāris drosminieces, kuras gatavas pārstāvēt Latviju vecmāmiņu skaistuma konkursā, taču uzņēmēja aicina pieteikties arī citas sievietes, kurām ir vismaz viens mazbērns.

"Tas būs lielisks piedzīvojums ikvienai sievietei - neaizmirstams pasākums, kurš nemaz neprasa lielus līdzekļus. Dzīvošanu viesnīcā, ēšanu un visu, kas saistīts ar konkursu, apmaksā organizatori," stāsta jaunā konkursantu skolotāja.

Sievietes, kuras ieinteresējusi dalība vecmāmiņu skaistumkonkursā, Drāke aicina ieskatīties mājaslapā www.sku-dra.lv un nebaidīties uzdrošināties pieņemt šo izaicinājumu un pieteikties konkursam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!