Modele un dīdžejmeitene Elīza Kaurāte (attēlā), kura Latvijā visai lielu popularitāti iemantojusi pēc vētrainajām attiecībām ar basketbolistu Sandi Valteru, nu jau kādu laiciņu atgriezusies ASV, kur turpina darboties modes biznesā.

Kaurāte strādā par veļas un peldkostīmu modeli, un savas karjeras laikā viņa fotografējusies vairākās pikantās fotosesijās. Efektīgā blondīne savulaik pozējusi arī žurnālam Playboy, taču tagad savam portfolio Elīza var pievienot jaunāko veikumu - pozēšanu vīriešu dzīvesstila žurnāla FHM Taizemes izdevumam.

FHM Taizemes izdevuma oktobra numurā Kaurātei atvēlētas veselas trīs lappuses, kurās viņa pozē apakšveļā un sniedz arī nelielu interviju. Par to viņa saviem sekotājiem un atbalstītājiem paziņojusi arī mikroblogu vietnē Twitter.

Šķiet, Kaurātes karjera uzņēmusi vērā ņemamus apgriezienus. Jau vēstīts, ka vasaras vidū plašu rezonansi pašmāju medijos guva vēsts, ka amerikāņu vīriešu žurnāla Alwayz Therro jūnija numura vāku rotāja Elīzas kailfoto.

Ātri vien pieteicās arī kailfoto autors - pašmāju pikanto fotogrāfiju meistars Aleksandrs Sokolovs, kurš sniedza arī detalizētu izklāstu, kādos apstākļos šī un vēl vairākas citas bildes tapa viņa pavadībā pirms nepilna gada.

Sokolovs neslēpa, ka fotosesijas laikā tapa arī bildes, kuras Elīza, visticamāk, nekad nepublicēs, un abu mutiskā vienošanās viņam liedz atklāt sīkākas nianses, tomēr fotogrāfs padalījās ar kādu visai intīmu un erotisku mirkli, ko piedzīvoja, strādājot kopā ar Kaurāti.

"Bija sižeti, kur man vajadzēja viņas kailo ķermeni ar mazo otiņu apgleznot ar šķidru šokolādi. Tas bija nenormāli erotisks process," toreiz stāstīja Sokolovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!