Foto: Privātais arhīvs

Viena no pamanāmākajām un populārākajām pašmāju fitnesa trenerēm un veselīga dzīvesveida popularizētājām sociālajos tīklos ir Paula Freimane. Ar smagiem treniņiem, sabalansēts uzturu un režīma ievērošanu viņai izdevies iegūt ķermeni, par kādu sapņo daudzi. Tiesa, Paula atzinusies, ka savulaik arī ļāvusies mākslīgajam skaistumam un veikusi krūšu palielināšanu.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā 24 gadus jaunā fitnesa skaistule pastāstījusi, ka viņai bijuši krūšu implanti, tomēr komplikāciju dēļ nācies tos izņemt.

"Gatavojoties kultūrisma sacensībām, režīms ir ļoti stingrs, tāpēc ķermenī paliek tik niecīgs tauku procents, ka sievietēm vienkārši nav krūšu. Tāpēc daudzas kultūristes sevi uzlabo ar implantiem. Arī es tā izlēmu. Bet pēc pāris gadiem man sākās ļoti reta komplikācija, un es implantus izņēmu.

Varam teikt,ka tā ir vēl viena lieta, ko esmu uz sevis pārbaudījusi. Trenēties un dzīvot ir vieglāk, kad viss ir dabiski. Bet es nesaku, ka to nekad vairs nedarīšu, vienkārši par to šobrīd nedomāju," pastāstījusi Paula.

Tāpat arī fitnesa entuziaste norādījusi, ka, lai gan daudziem esot aizspriedumi, viņa vienmēr uzskatījusi, ka katram jādara tas, kas viņam liek justies laimīgam. Paula piebildusi, ka "ir 21. gadsimts, ikvienam ir iespēja būt tam, kas un kāds viņš vēlas būt".

View this post on Instagram

🏀Shall we play a game?🏀 @yegorov_photo

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on Jun 29, 2019 at 10:46am PDT

View this post on Instagram

💦Stormy beachy workout 🌪 You don’t need much to do your workout. Just some good mood and time 💙 @powerade

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on Jun 26, 2019 at 11:38am PDT

View this post on Instagram

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on Feb 28, 2019 at 10:34am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!