Foto: Vida Press
Pēc 15 dienu intensīva spēļu grafika 27. jūnijs ir pirmā atpūtas diena pasaules futbola čempionātā Brazīlijā. Šajā laikā iezīmējušies gan pirmie varoņi, gan neveiksminieki, bet sievietes var priecāties par vīrišķīgākajiem sportistiem.

Katra no komandām aizvadījusi pa trim spēlēm, spēlētāju sejas, frizūras un augumi ir labā atmiņā, tāpēc daudzi sporta un izklaides izdevumi izveidojuši savus topus ar šī čempionāta seksīgākajiem futbolistiem.

DELFI Izklaide apkopoja vairāku ārvalstu mediju sastādītos seksīgāko futbolistu topus, lai izraudzītos tos piecpadsmit vīrus, kuri šādos sarakstos minēti visbiežāk.

Par seksīgākajiem čempionāta futbolistiem visbiežāk nosaukti portugālis Krištianu Ronaldu (attēlā), kurš jau vairākus gadus tiek dēvēts par vienu no iekārojamākajiem vīriešiem pasaulē, bet gandrīz tikpat bieži tiek minēts arī Olivjē Žirū no Francijas izlases.

Visplašāk šādos topos ir pārstāvēta šogad pagalam neveiksmīgā Spānijas izlase - starp 15 seksīgākajiem nosaukti tādi pazīstami spēlētāji kā Šakiras dzīvesbiedrs Gerards Pikē, vārtsargs Ikers Kasiljass, kā arī laukuma spēlētāji Fransesks Fabregass un Serhio Ramoss.

Citas izlases pārstāvētas pa vienam futbolistam - Neimars (Brazīlija), Aleksiss Sančess (Čīle), Tims Keihils (Austrālija), Greiems Zusi (ASV), Klaudio Markizio (Itālija), Ehsans Hadžsafi (Irāna), Glens Džonsons (Anglija), Valons Behrami (Šveice) un Aleksandrs Keržakovs (Krievija).

Jāpiebilst, ka gandrīz visos topos, kas sastādīti pirms čempionāta, tajos figurē arī kolumbietis Radamels Falkao, taču īsi pirms turnīra sākuma viņš traumas dēļ atteicās piedalīties čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!