Foto: Vida Press
Ceturtdien, 12. septembrī, oficiālo pienākumu pildīšanu pēc dēliņa piedzimšanas atsāka Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana.

Jau vēstīts, ka hercogiene 6. maijā laida pasaulē dēlu Ārčiju Harisonu. Lai gan Megana pēc dzemdībām jau vairākkārt izgājusi sabiedrībā un apmeklējusi karaliskai ģimenei īpašus notikumus, filmu pirmizrādes, tenisa turnīrus un aktīvi darbojusies savos privātajos projektos, šonedēļ notikušais pasākums iezīmē viņas dekrēta atvaļinājuma beigas.

Ceturtdien Londonā oficiāli tiks prezentēta Meganas veidota sieviešu biroja darba apģērbu kapsulkolekcija. Šis projekts tapis organizācijas "Smart Works" paspārnē.

Megana apģērbu kolekcijas prezentācijas pasākumā sniedza uzrunu, kā arī piedalījās diskusijā par sievietēm darba tirgū un sieviešu lomu sabiedrībā kopumā.

Labdarības organizācija, ar kuru sadarbojas Megana, piedāvā bezmaksas apmācības, stilista pakalpojumus un arī bezmaksas apģērbu sievietēm – bezdarbniecēm, kuras saņēmušas apstiprinājumu savai nākamajai darba intervijai. "Smart Works" mērķis ir palīdzēt sievietēm atrast darbu, sniedzot zināšanas par to, kā jāuzvedas un jāģērbjas darba intervijā.

Arī pati Megana šajā īpašajā dienā savā izvēlētajā apģērbā bija pieturējusies pie elegantas vienkāršības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!