Foto: Privātais arhīvs

Sociālajā tīklā Instagram plašu popularitāti izpelnījusies basketbolista Kaspara Kambalas dzīvesbiedre Zane Pertnika-Gromova (attēlā pa kreisi). Ja līdz šim stilīgās Zanes fanu lokā lielākoties bija modes un glamūra izsalkušas dāmas, nu skaistules foto blogam sekot vērts arī puišiem.

Zane sevi interneta vidē piesaka kā modes dizaineri. Viņas Instagram ir īsta zelta bedre tiem, kurus saista stila aktualitātes, glamūrīgs dzīvesveids un šovbiznesa zvaigžņu dzīves aizkulises.

Smukā Zane ar savām stilīgajām bildēm izpelnījusies jau vairāk kā pusotra tūkstoša fanu mīlestību, turklāt viņas Instagram sekotāju lokā ir arī lielas zvaigznes kā Liene Šomase, Linda Leen un Seksīgā Lee.

Pūpolsvētdienas rītā Zane savus fanus palutinājusi ar īpaši pikantu bildi. Tajā slavenā basketbolista draudzene redzama ļoti erotiskā rītakleitā. Stilistes krūtis sedz tumši rozā mežģīnes, bet tērpa dziļais dekoltē izgriezums stiepjas gandrīz līdz nabai.

Attēlu jau ar sajūsmu novērtējuši skaistules fani, un nav šaubu, ka pikantā bilde piesaistīs stilistes foto blogam jaunus vīriešu kārtas fanus. Zanes Instagram foto blogam var sekot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!